Športové aktuality
2 mins. čítania

Jozef Tománek st. si prevzal ocenenie Klubu fair play SOŠV pred viac než 600 mladými džudistami

Na fotografii zľava primátor Pezinka Igor Hianik, ocenený Jozef Tománek st., Janka Stašová z KFP SOŠV a prezident Slovenského zväzu judo Ján Krišanda.

Pezinok (SOŠV) - Pri príležitosti  otváracieho ceremoniálu XXXI. ročníka džudistického turnaja  Grand Prix Pezinok členka Klubu Fair play SOŠV Janka Stašová za prítomnosti primátora mesta Pezinok Igora Hianika a prezidenta Slovenského zväzu judo Jána Krišandu 23. marca odovzdala v mene Klubu fair play  SOŠV ocenenie Jozefovi Tománkovi st. Ocenenie mu bolo udelené za dlhodobé pôsobenie v duchu fair play predovšetkým pri práci s mládežou. K športovému správaniu ju vedie podľa motta “Džudo je viac ako šport”. Svedkami milej slávnosti na tatami športovej hale SOU v Pezinku bolo viac než 600 nádejných džudistov v žiackom a dorasteneckom veku.

Jozef Tománek st. je dlhoročný džudistický tréner a funkcionár na klubovej aj na celoslovenskej úrovni, aj tréner kadetskej reprezentácie SR. V 1. Judo Clube Pezinku trénersky viedol v mladých rokoch aj olympionikov Matuszeka a Randla, pričom kládol dôraz nielen na športovú prípravu, ale aj na fair play. Je predseda 1. Judo Clubu Pezinok (zakladal ho v roku 1982) a predseda disciplinárnej  komisie Slovenského zväzu judo. Vlani si prevzal Bronzový odznak SOV.

Šport
Projekt
paris

Do olympijských hier v Paríži zostáva

Exkluzívny partner
Generálni partneri
Hlavní partneri
Partneri MOV