SOŠV
Podcast
2 mins. čítania

PODCAST: Opráši Sagan s Kuzminovou olympijský projekt spred 7 rokov?

Bratislava 4. apríl (SOŠV) - Počuli ste už o olympijskom odznaku všestrannosti? Nie? V nasledujúcich týždňoch o ňom budete počuť veľa. A čoskoro ho aj uvidíte. S ponukou stať sa ambasádorom tohto projektu boli oslovené dve ikony slovenského športu. Anastasia Kuzminová už dala iniciátorom myšlienky kladnú odpoveď. Druhým ambasádorom má byť Peter Sagan. Koncept získal podporu Ministerstva školstva, vedy, výskumu a športu SR a ďalšieho silného partnera. 

Olympijský odznak všestrannosti bude určený pohybovo zdatným deťom základných škôl. Čím je dieťa zdatnejšie, tým vzácnejší odznak získa. Celkové hodnotenie jednotlivca sa stanoví na základe výkonov v šiestich cvikoch. Deti budú odmeňované na miestnej, regionálnej i celonárodnej úrovni. Okrem žiakov budú motivované aj samotné školy a učitelia telesnej výchovy. Najlepší učitelia pocestujú so Slovenským olympijským a športovým výborom na olympijské hry. Utópia? Vypočujte si slová športového manažéra SOŠV, ktorý dostal dôveru a kompetenciu projekt realizovať, testovať a od septembra tohto roka ho spustiť naostro.

Príjemné počúvanie!

Olympijský podcast môžete počúvať nielen prostredníctvom počítača, ale aj mobilného telefónu. Mobilné telefóny s operačným systémom iOS majú predinštalovanú aplikáciu Podcasty. Mobilné telefóny s operačným systémom Android ponúkajú množstvo bezplatných aplikácií na počúvanie podcastov (Podcasty Google, Podcast Addict...). Olympijský podcast môžete počúvať taktiežna Spotify. Do vyhľadávania vo svojich aplikáciách, cez ktoré nás chcete počúvať, zadáte "Olympijský podcast", nastavíte si automatické odoberanie a každý týždeň môžete počúvať rozhovory so zaujímavými ľuďmi o zaujímavých témach z oblasti športu. 

paris

Do olympijských hier v Paríži zostáva

Exkluzívny partner
Generálni partneri
Hlavní partneri
Partneri MOV