Šport a olympizmus
Podcast
1 min. čítania

Dušan Guľáš: "Hlavným cieľom nadácie je komplexná pomoc športovcom."

Bratislava 18. apríla (SOŠV) - Nadácia Slovenského olympijského a športového výboru je známa svojou aktivitou v prospech športovcov. Každoročne sú podporované mladé talenty, ale aj bývalí športovci - seniori.

V zozname projektov nadácie je napríklad aj Olympijská kvapka krvi. Najbližšia sa uskutoční v Košiciach už na budúci týždeň. O nej, ale aj o úplne novom, pripravovanom projekte dnes rozpráva predseda Správnej rady Nadácie SOŠV Dušan Guľáš.

Olympijský podcast môžete počúvať nielen prostredníctvom počítača, ale aj mobilného telefónu. Mobilné telefóny s operačným systémom iOS majú predinštalovanú aplikáciu Podcasty. Mobilné telefóny s operačným systémom Android ponúkajú množstvo bezplatných aplikácií na počúvanie podcastov (Podcasty Google, Podcast Addict...). Olympijský podcast môžete počúvať taktiežna Spotify. Do vyhľadávania vo svojich aplikáciách, cez ktoré nás chcete počúvať, zadáte "Olympijský podcast", nastavíte si automatické odoberanie a každý týždeň môžete počúvať rozhovory so zaujímavými ľuďmi o zaujímavých témach z oblasti športu. 

paris

Do olympijských hier v Paríži zostáva

Exkluzívny partner
Generálni partneri
Hlavní partneri
Partneri MOV