Malacky
1 min. čítania

Tretí ročník Olympijskej kvapky krvi tentokrát v Nemocnici Malacky za prítomnosti našich úspešných olympionikov Martiny Kohlovej, Janky Dukátovej a Jakuba Grigara

Profile picture for user roman
Roman
Admin

Malacky, 13. júl (SOV) – tento rok projekt Nadácie Slovenského olympijského výboru – Olympijská kvapka krvi odštartovala v Nemocnici Malacky. Poďakovanie patrí ľuďom, ktorí zabezpečujú odbery krvi po celom Slovensku. Sme veľmi radi, že po minulých rokoch, kedy organizujeme Olympijskú kvapku krvi v Košiciach, Banskej Bystrici a Šamoríne sa naša olympijská rodina rozrástla o ďalšie mesto. Malačania prišli v peknom počte a naše poďakovanie patrí každému z nich.

Nadácia Slovenského olympijského výboru v spolupráci so Slovenským olympijským výborom, Národnou transfúznou službou SR a Červeným krížom realizuje projekt Olympijská kvapka krvi s cieľom pomôcť ľuďom, ktorí potrebujú krv na záchranu svojho života.

Za účasti olympionikov sa tento projekt uskutoční ešte v Šamoríne (25. septembra 2017), v Banskej Bystrici a v Košiciach (29. septembra 2017).

paris

Do olympijských hier v Paríži zostáva

Exkluzívny partner
Generálni partneri
Hlavní partneri
Partneri MOV