1 min. čítania

Daruj kus seba a zachráň život iným: Športovci opäť darovali krv

Foto
SOŠV

Niekoľko desiatok darcov prijalo aj tento výzvu športovcov a spoločne sa zišli v Nemocnici sv. Michala v Bratislave, aby darovali krv tým, ktorí to skutočne potrebujú. Podujatia sa zúčastnili aj športovci zo Športového centra polície, ako napríklad strelkyňa Daniela Demjén Pešková, vodný slalomár Ladislav Škantár či policajt a bývalý hokejista Boris Valábik. 

Olympijskú kvapku krvi organizuje Národná transfúzna služba Slovenskej republiky v spolupráci s Ministerstvom vnútra SR, Športovým centrom polície, Nadáciou Slovenského olympijského a športového výboru a Nemocnicou sv. Michala v Bratislave. Táto ušľachtilá myšlienka sa aj tento rok usporiadala pod záštitou predsedu predstavenstva a generálneho riaditeľa nemocnice Mariána Križka.

kvapka krvi
Foto
SOŠV

Veľkú časť darcov krvi tvorili zamestnanci Ministerstva vnútra, ktoré výraznou mierou prispelo k veľkému úspechu udalosti. Podujatie sa za tie roky, v priebehu ktorých sa organizuje, stalo už neodmysliteľnou súčasťou aktivít Nadácie Slovenského olympijského a športového výboru. Veríme, že rovnaký úspech budú mať aj nasledujúce Olympijské kvapky krvi.

Projekt
Juniorský olympijský tím 2024
2 percent nadacia

Do olympijských hier v Paríži zostáva

Exkluzívny partner
Generálni partneri
Hlavní partneri
Partneri MOV