SOŠV
Podcast
Bratislava
2 mins. čítania

PODCAST: Aťo Škantár - rok po tom, čo im vzali disciplínu

Ladislav "Aťo" Škantár získal spolu s bratrancom Peťom na OH 2016 v Riu de Janeiro zlatú medailu. O rok a pol ich slalomovú disciplínu C2 zrušili. Bratranci boli nútení "preorientovať sa" na šprint.

Šprint síce nie je olympijská disciplína, ale preteká sa v nej na vrcholových podujatiach ako sú majstrovstvá Európy, majstrovstvá sveta, či Svetový pohár. Bratranci Škantárovci sa už nevenujú naplno len svojmu tréningu. Obaja pracujú, no športu zostali verní. Napriek náročnosti štúdia popri vykonávaní vrcholového športu, obaja sú vysoko kvalifikovaní na svoje súčasné zamestnania.

Aké to sú? Ako Ladislav s odstupom času hodnotí svoje rozhodnutie zabojovať v novej disciplíne? Prečo pádluje v jednej lodi práve so svojím bratrancom? Prečo aktívne podporuje deti a mládež v športe? Aké smerovanie by chcel dať svojim dcéram? Ako bude tráviť čas počas OH v Tokiu? Dozviete sa z nášho podcastu.

Olympijský podcast môžete počúvať nielen prostredníctvom počítača, ale aj mobilného telefónu. Mobilné telefóny s operačným systémom iOS majú predinštalovanú aplikáciu Podcasty. Mobilné telefóny s operačným systémom Android ponúkajú množstvo bezplatných aplikácií na počúvanie podcastov (Podcasty Google, Podcast Addict...). Olympijský podcast môžete počúvať taktiežna Spotify. Do vyhľadávania vo svojich aplikáciách, cez ktoré nás chcete počúvať, zadáte "Olympijský podcast", nastavíte si automatické odoberanie a každý týždeň môžete počúvať rozhovory so zaujímavými ľuďmi o zaujímavých témach z oblasti športu. 

paris

Do olympijských hier v Paríži zostáva

Exkluzívny partner
Generálni partneri
Hlavní partneri
Partneri MOV