Športové aktuality
Podcast
2 mins. čítania

PODCAST: "Nechcem to zakríknuť, ale ak vyhráme, zahráme si proti Španielom"

Slovenská basketbalová reprezentácia absolvovala úspešnú letnú prípravu a od soboty 3. augusta ju čaká ostrá predkvalifikácia na ME 2021. Členom reprezentačného kádra je aj Richard Körner, ktorý v poslednej ligovej sezóne obliekal dres BC Prievidza. 

S "Kernym" sme sa v najnovšom podcaste rozprávali o basketbale na Slovensku, v Európe i vo svete. O SBL, NBL aj NBA, o profi basketbale aj o "streete". Akí sú diváci v Prievidzi? Prečo bola posledná večera v Košiciach šokujúca? Ako si slovenská reprezentácia poradí bez Rada Rančíka či Kylea Kuriča? Aké nové príjemné starosti majú Marek Jašš a Nenad Miloševič? Prečo v reprezentačnom tíme chýba žilinské duo Rožánek s Merešom. Kedy čaká najťažší test našich podkošových dlháňov Brodzianskeho a Fuseka? Na čo je zvyknutý víťaz NBA a olympijský medailista z Barcelony 1992 Žan Tabak - nový tréner SR?

S košickým rodákom sme sa bavili aj o úrovni slovenskej ligy a mladých talentoch. Objasnil, prečo od budúcej sezóny bude obliekať dres Brna a aké v ňom bude mať úlohy. Dopraje historický titul šampióna NBA prvému "neamerickému" tímu? Favorizuje na víťazstvo na olympiáde v Tokiu "Dream team" z USA? Pozdáva sa mu myšlienka prieniku basketbalu 3x3 pod päť kruhov? Je možnosť, že aj jeho uvidíme v budúcnosti na "streete"? Odpovede na všetky otázky sa dozviete v novej basketbalovej časti nášho olympijského podcastu s Richardom Körnerom. Slovenskú reprezentáciu v auguste čakajú dôležité súboje proti Cypru a Rumunsku. Držíme vám palce!

Olympijský podcast môžete počúvať nielen prostredníctvom počítača, ale aj mobilného telefónu. Mobilné telefóny s operačným systémom iOS majú predinštalovanú aplikáciu Podcasty. Mobilné telefóny s operačným systémom Android ponúkajú množstvo bezplatných aplikácií na počúvanie podcastov (Podcasty Google, Podcast Addict...). Olympijský podcast môžete počúvať taktiežna Spotify. Do vyhľadávania vo svojich aplikáciách, cez ktoré nás chcete počúvať, zadáte "Olympijský podcast", nastavíte si automatické odoberanie a každý týždeň môžete počúvať rozhovory so zaujímavými ľuďmi o zaujímavých témach z oblasti športu. 

Juniorský olympijský tím 2024
2 percent nadacia

Do olympijských hier v Paríži zostáva

Exkluzívny partner
Generálni partneri
Hlavní partneri
Partneri MOV