Športové aktuality
Podcast
2 mins. čítania

PODCAST: "Vo volejbale je to šialené"

Slovenské volejbalistky čakajú na prelome augusta a septembra majstrovstvá Európy. Naša ženská reprezentácia sa ich zúčastní po desiatich rokoch, celkovo po štvrtý raz. Taliansky tréner tímu Marco Fenoglio dnes oznámil záverečnú 14-člennú nomináciu. Nechýba v nej 186 cm vysoká smečiarka Nikola Radosová.

Družstvo má za sebou prípravu v Nitre, z ktorej sa dnes presunulo do Bratislavy a odtiaľ cestuje na prípravný turnaj do Belgicka. Rodáčka z Bojníc a odchovankyňa prievidzského volejbalu má za sebou úspešnú sezónu. S Drážďanmi sa v Nemeckom pohári dostala do finále, v reprezentácii sa v rámci Zlatej Európskej ligy blysla 108 bodmi a bola druhou najproduktívnejšou hráčkou základnej časti súťaže. Svojimi kvalitnými výkonmi spôsobila aj zmenu na čele ankety Volejbalistka roka na Slovensku, keď po piatich rokoch zosadila z trónu Jaroslavu Pencovú.

Aké boli začiatky kariéry Niky Radosovej? Ktoré volejbalové sny si už splnila a ktoré má ešte pred sebou? Ako hodnotí prípravu Sloveniek a ako vidí šance na ME? Čo priniesol do reprezentácie taliansky tréner a čo dievčatám zakazuje jesť? Ako často si stíha zahrať plážový volejbal a ako sa ocitla v súťaži Miss leta? Aké to bolo, odísť v 15 rokoch z domu a ako sa dá popri vrcholovom športe stíhať aj súkromný, partnerský život? Odpovede na tieto a mnohé ďalšie otázky ponúka v novom olympijskom podcaste.

Olympijský podcast môžete počúvať nielen prostredníctvom počítača, ale aj mobilného telefónu. Mobilné telefóny s operačným systémom iOS majú predinštalovanú aplikáciu Podcasty. Mobilné telefóny s operačným systémom Android ponúkajú množstvo bezplatných aplikácií na počúvanie podcastov (Podcasty Google, Podcast Addict...). Olympijský podcast môžete počúvať taktiežna Spotify. Do vyhľadávania vo svojich aplikáciách, cez ktoré nás chcete počúvať, zadáte "Olympijský podcast", nastavíte si automatické odoberanie a každý týždeň môžete počúvať rozhovory so zaujímavými ľuďmi o zaujímavých témach z oblasti športu. 

paris

Do olympijských hier v Paríži zostáva

Exkluzívny partner
Generálni partneri
Hlavní partneri
Partneri MOV