Športové aktuality
Podcast
3 mins. čítania

PODCAST | Šéf Oktagonu Neruda: MMA bude čoskoro na olympiáde

Stanislav Benčat

Počúvajte na: Google podcasty |  Spotify Apple podcasty | RSS 

Niekto ich považuje za bitkárov, ktorí sa mlátia hlava-nehlava do krvi, pre tisíce mladých aj starších ľudí sú však idolmi, vzormi, symbolom odolnosti, športovej vytrvalosti, ctižiadosti.

„To bol náš sen, urobiť niečo veľké. Celý event má byť taký, aby sme prehovorili do duší fanúšikov, prehovoriť im do duším, aby sme MMA posunuli na úroveň hokeja a futbalu. Chceli sme preto niečo veľké. Preto sme chceli spraviť reklamu ako mali v Superbowle. Hral v nej John Malkovich. Bola to skvelá reklama, to isté sme chceli my. Vymysleli sme si scenár a hľadali obsadenie. Kto sa na to hodí? A prišlo to, Jan Kraus. Spĺňal naše predpoklady. Má v sebe múdrosť starého chlapa, ale je aj grázel. Taký fičúr. Je rešpektovaný v Čechách aj na Slovensku, a tak sme si povedali, že ho chceme.“

Bojovníci zo sveta MMA si získali na svoju strany milióny fanúšikov po celom svete, nemenej veľký boom zažíva tento šport aj na Slovensku. Postaral sa o to i Pavol Neruda, ktorý stojí za projektom Oktagon.

V týchto dňoch venuje svoje úsilie k príprave na ostrosledovaný Zápas storočia, ktorý čaká 9. novembra v pražskej O2 aréne na českého a slovenského gladiátora Karlosa Vémolu a Attilu Végha.

Redaktor Stanislav Benčat v ďalšom pokračovaní podcastu Slovenského olympijského a športového výboru vyspovedal práve Pavla Nerudu. Čo všetko mu prezradil?

Ako vyzerajú prípravy na Zápas storočia?

Ako získal pre reklamu Jana Krausa?

Koľko stoja najdrahšie lístky na veľkolepú udalosť?

Akou premenou si prešiel vďaka sláve a úspechu Oktagonu?

Je MMA šport, ktorého sa ľudia majú báť?


Olympijský podcast môžete počúvať zadarmo 

Počúvajte na: Google podcasty |  Spotify Apple podcasty RSS 

Olympijský podcast môžete počúvať nielen prostredníctvom počítača, ale aj mobilného telefónu. Mobilné telefóny s operačným systémom iOS majú predinštalovanú aplikáciu Podcasty. Mobilné telefóny s operačným systémom Android ponúkajú množstvo bezplatných aplikácií na počúvanie podcastov (Podcasty Google, Podcast Addict...). Olympijský podcast môžete počúvať taktiež na Spotify. Do vyhľadávania vo svojich aplikáciách, cez ktoré nás chcete počúvať, zadáte „Olympijský podcast", nastavíte si automatické odoberanie a každý týždeň môžete počúvať rozhovory so zaujímavými ľuďmi o zaujímavých témach z oblasti športu. 

paris

Do olympijských hier v Paríži zostáva

Exkluzívny partner
Generálni partneri
Hlavní partneri
Partneri MOV