SOŠV
Video
2 mins. čítania

Úspešný workshop „Keď to ženy roztočia"

Monika Šišková

Jedným z cieľov Komisie SOŠV ženy a šport je upozorňovať na problematiku športovania žien a k pravidelnému športovaniu priviesť ženy všetkých vekových kategórií.

Tentoraz sme sa rozhodli využiť spojenie hudby a pohybu, ktoré je atraktívnou kombináciou a vždy veľkým lákadlom pre ženy všetkých vekových kategórií. Dokázala to aj akcia, ktorú zorganizovala Komisia SOŠV ženy a šport v spolupráci so Slovenským zväzom tanečného športu a Grimy Dance Center.

Podujatie „Keď to ženy roztočia" boli určené pre dievčatá, slečny, ženy a dámy v Prešove a jeho okolí. Workshopy s rôznymi tanečnými štýlmi sa z pôvodných štyroch, ktoré boli naplánované, pre veľký záujem rozrástli až na 11. Účastníci podujatia mali možnosť vybrať si „Latino Dance" pod vedením Milana Plačka, „Jazz", ktorý viedol Olexander Kulikov, „Disco Dance" s Dominikou Kocourkovou a „Hip-Hop" s Marekom Marow Homolom. Domáci klub k ponuke vyššie uvedených workshopov pridal aj „Breaking" s Miroslavom Čučkom.

Workshopy sa konali súčasne v troch tanečných sálach. Sme radi, že muži v tom nenechali ženy samé a pridali sa! Celkovo sa podujatia zúčastnilo 240 účastníkov. Na každom workshope najusilovnejšia tanečnica dostala tričko s logom podujatia.

POZRITE SI FOTOGALÉRIU 

paris

Do olympijských hier v Paríži zostáva

Exkluzívny partner
Generálni partneri
Hlavní partneri
Partneri MOV