Športové aktuality
Podcast
2 mins. čítania

Sagan alebo Tóth? Ako kontroverzia zmenila anketu Športovec roka

Stanislav Benčat

Vždy sa porovnáva v takejto ankete neporovnateľné. O tom sú aj emócie. Športovci sa snažia brať anketu smrteľne vážne. Aj mnohí ľudia. Nerobte to. Vôbec nie. Anketa je hra a treba ju brať ako hru. Je to hra, ktorej zmyslom je propagovať šport a športovcov. To je alfa a omega. Nič viac, nič menej.

- Ľubomír Souček

Koniec roka sa už tradične bude niesť v znamení ankety Športovec roka. Novinár Ľubomír Souček stál ako vedúci ankety na jej čele od roku 1993 nepretržite štvrť storočia. V súčasnosti mediálny riaditeľ Slovenského olympijského a športového výboru počas tohto obdobia spovedal Martinu Moravcovú, Michala Martikána, Petra Sagana a iných skvelých slovenských športovcov.

Redaktor Stanislav Benčat si v ďalšom podcaste prizval k mikrofónu práve osobnosť z novinárskej scény, s ktorou sa rozprával aj o týchto témach:

Ako vyzerá priebeh hlasovania v ankete Športovec roka?
Kto sú tohtoroční favoriti na víťazstvo?
Ako vnímajú športovci anketu?
Aké kontroverzie sa udiali v ankete za posledné desaťročia?
Ktorého športovca Souček počas kariéry najviac obdivoval?

TIPOS

Olympijský podcast môžete počúvať zadarmo 

Počúvajte na: Google podcasty |  Spotify | Apple podcasty RSS 

Olympijský podcast môžete počúvať nielen prostredníctvom počítača, ale aj mobilného telefónu. Mobilné telefóny s operačným systémom iOS majú predinštalovanú aplikáciu Podcasty. Mobilné telefóny s operačným systémom Android ponúkajú množstvo bezplatných aplikácií na počúvanie podcastov (Podcasty Google, Podcast Addict...). Olympijský podcast môžete počúvať taktiež na Spotify. Do vyhľadávania vo svojich aplikáciách, cez ktoré nás chcete počúvať, zadáte „Olympijský podcast", nastavíte si automatické odoberanie a každý týždeň môžete počúvať rozhovory so zaujímavými ľuďmi o zaujímavých témach z oblasti športu. 

paris

Do olympijských hier v Paríži zostáva

Exkluzívny partner
Generálni partneri
Hlavní partneri
Partneri MOV