Športové aktuality
Podcast
2 mins. čítania

Poláškov príbeh ako z rozprávky: Z dôchodku medzi tenisové hviezdy

Stanislav Benčat

Počúvajte na: Google podcasty |  Spotify Apple podcasty RSS 

Je zázračný čas Vianoc a preto sme sa do vianočnoého podcastu rozhodli pozvať hosťa, ktorý prežil príbeh ako z rozprávky. V zahraničí by bol hádam aj námet na film. Tenista Filip Polášek sa vrátil k svojmu športu po vyše štyroch rokoch. Nie však rekreačne, ale vrcholovo. Výsledok? Raketový návrat na najvyššie pozície.

Tridsaťštyriročný Polášek získal tri tituly na turnajoch ATP, v ďalších dvoch prehral vo finále, na challengeroch pridal šesť titulov, zahral si na Turnaji majstrov. Na začiatku roka bol v rebríčku ATP pre štvorhru na 164. mieste, rok 2019 zakončil na 13. pozícii. Aj o tomto comebacku z ríše snov sa rozprával s Tenistom roka a šiestym najlepším športovcom Slovenska náš redaktor Stanislav Benčat. Čo všetko Polášek prezradil?

Ako sa zrodilo jeho partnerstvo s Chorvátom Ivanom Dodigom?
Čo má na Chorvátsku najradšej?
Je zvyknutý na nastrelenie loptičkou?
Bude hrať na olympiáde v Tokiu?
Aké Vianoce má najradšej?

FILIP POLÁŠEK V ROKU 2019

Víťaz troch turnajov ATP
Víťaz šiestich challengerových turnajov
Semifinále Wimbledonu, dve finále na turnajoch ATP
Účastník turnaja majstrov
Posun v renkingu ATP zo 164. na 10. miesto, aktuálne je na 13. pozícii
Bilancia vo štvorhre na okruhu ATP v roku 2019 36:12


Olympijský podcast môžete počúvať zadarmo 

Počúvajte na: Google podcasty |  Spotify Apple podcasty RSS 

Olympijský podcast môžete počúvať nielen prostredníctvom počítača, ale aj mobilného telefónu. Mobilné telefóny s operačným systémom iOS majú predinštalovanú aplikáciu Podcasty. Mobilné telefóny s operačným systémom Android ponúkajú množstvo bezplatných aplikácií na počúvanie podcastov (Podcasty Google, Podcast Addict...). Olympijský podcast môžete počúvať taktiež na Spotify. Do vyhľadávania vo svojich aplikáciách, cez ktoré nás chcete počúvať, zadáte „Olympijský podcast", nastavíte si automatické odoberanie a každý týždeň môžete počúvať rozhovory so zaujímavými ľuďmi o zaujímavých témach z oblasti športu. 

paris

Do olympijských hier v Paríži zostáva

Exkluzívny partner
Generálni partneri
Hlavní partneri
Partneri MOV