Športové aktuality
Podcast
3 mins. čítania

TalkSport #1: Tatar pripravil redaktora RTVS o fľašu, ruský náhradník ho dostal do kolien

Stanislav Benčat

Počúvajte na: Google podcasty Spotify | Apple podcasty RSS 

"Na majstrovstvách sveta v Kodani som v zápase Ruska so Švédskom musel po tretinách urobiť rozhovor s hráčmi jedného aj druhého tímu. Z novinárskej praxe viem, že ruskí hokejisti nemajú radi médiá, navyše, nie všetci vedia dobre po anglicky. A ja po rusky neviem. Mal som teda veľmi malý výber. Oslovil som ich mediálneho manažéra, ktorý sa volá Marat Safin. Ale nie je to ten bývalý tenista. Tak Marat Safin mi doniesol trinásteho útočníka, hráča, ktorý bol len na rozcvičke. Ani som nevedel poriadne jeho meno. O čom som si mal pokecať s hráčom, ktorý sleduje zápas zo striedačky? Viete si asi predstaviť stručnosť odpovedí, ktorými ma počastoval."

Slovenskí hokejisti obhájili triumf na domácom turnaji Kaufland Cupe, v olympijskej kvalifikácii si zahrajú s veľkým prekvapením z Poľska. Zdeno Chára naďalej udivuje svet, v NHL sa dočkal ceremónie k jubilejnému 1500. zápasu v profilige a 1000. v drese Bostonu.

Aj o týchto témach sa redaktor Stanislav Benčat rozprával v prvom dieli spravodajského podcastu TalkSport s komentátorom a redaktorom RTVS Marekom Marušiakom. Vo výživnej debate však prebrali aj mnohé ďalšie témy. Čo všetko nájdete v podcaste TalkSport?

Koho výkon zaujal na Kaufland Cupe?

Sú prednejšie výkony alebo výsledky slovenského mužstva?

Proti komu z poľskej reprezentácie nastupoval Marušiak ako hokejista?

Ako hodnotí výkony Tomáša Tatara či Martina Fehérváryho v NHL?

Ktorá športovkyňa sa mu páči?

Ako prežíval sezónu NFL a triumf Kansas City?

 

Olympijský podcast každý utorok a štvrtok! 

Rubrika "TalkSport" bude vychádzať pravidelne vždy v utorok ráno.

Vo štvrtok si vo svojich podcastových aplikáciách nájdete Olympijský podcast so športovcami, trénermi či inými zaujímavými osobnosťami zo sveta športu.


Olympijský podcast môžete počúvať zadarmo 

Počúvajte na: Google podcasty Spotify | Apple podcasty RSS 

Olympijský podcast môžete počúvať nielen prostredníctvom počítača, ale aj mobilného telefónu. Mobilné telefóny s operačným systémom iOS majú predinštalovanú aplikáciu Podcasty. Mobilné telefóny s operačným systémom Android ponúkajú množstvo bezplatných aplikácií na počúvanie podcastov (Podcasty Google, Podcast Addict...). Olympijský podcast môžete počúvať taktiež na Spotify. Do vyhľadávania vo svojich aplikáciách, cez ktoré nás chcete počúvať, zadáte „Olympijský podcast", nastavíte si automatické odoberanie a každý týždeň môžete počúvať rozhovory so zaujímavými ľuďmi o zaujímavých témach z oblasti športu. 

Juniorský olympijský tím 2024
2 percent nadacia

Do olympijských hier v Paríži zostáva

Exkluzívny partner
Generálni partneri
Hlavní partneri
Partneri MOV