Športové aktuality
3 mins. čítania

TalkSport #5: Zruší koronavírus MS v hokeji a olympiádu?

Stanislav Benčat

Počúvajte na: Google podcasty Spotify | Apple podcasty RSS 

„Atraktivita prenosov z hokeja bez divákov by športu veľmi uškodila. To by ani ľudia nemohli prísť fandiť na námestia. Neviem si to predstaviť bez ľudí. Ťažko povedať, čo bude lepšie. Či šampionát zrušiť alebo ho dať na iný termín. Presunutie turnaja do inej krajiny nie je cesta. Vírus sa šíri, do Ruska by nemohli prísť fanúšikovia zo Slovenska či Česka, kde už korona je. Ťažko povedať, čo nás ešte čaká.“

Slovenský aj svetový šport rieši v posledných hodinách a dňoch jednu spoločnú tému – koronavírus. Globálna choroba ovplyvnila množstvo podujatí, ktoré sa konali bez divákov alebo sa nekonali vôbec.

Runák
Foto
Osobný archív - Michal Runák

Svetový pohár v biatlone v Českom Novom Meste na Morave pripomínal preteky duchov, keď v cieľovej rovinke či popri trati nemohli byť žiadni fanúšikovia. Rovnako tak tomu bolo v šlágri talianskej Serie A medzi Juventusom Turín a Interom Miláno.

Bez divákov sa uskutoční blížiaca sa Veľká cena Austrálie F1, prestížny tenisový turnaj v Indian Wells bol zrušený nadobro.

Redaktor Stanislav Benčat sa v aktuálnom podcaste TalkSport rozprával so športovým redaktorom TASR Michalom Runákom o možných dopadoch vírusu na svet športu doma aj v zahraničí.

Čo všetko v podcaste nájdete?

Aké by boli veľké podujatia bez divákov?

Čo prezradil redaktorovi TASR šéf SOŠV Anton Siekel priamo z Tokia?

Preložia hokejové MS zo Švajčiarska do inej krajiny?

RTVS príde od roku 2024 o svetový šampionát v hokeji. Kto bude zápasy komentovať?

Prečo Slováci zlyhali v zápasoch Davisovho pohára proti Česku?


Olympijský podcast každý utorok a štvrtok! 

Rubrika "TalkSport" vychádza pravidelne vždy v utorok ráno.

Vo štvrtok si vo svojich podcastových aplikáciách nájdete Olympijský podcast so športovcami, trénermi či inými zaujímavými osobnosťami zo sveta športu.


Olympijský podcast môžete počúvať zadarmo 

Počúvajte na: Google podcasty Spotify | Apple podcasty RSS 

Olympijský podcast môžete počúvať nielen prostredníctvom počítača, ale aj mobilného telefónu. Mobilné telefóny s operačným systémom iOS majú predinštalovanú aplikáciu Podcasty. Mobilné telefóny s operačným systémom Android ponúkajú množstvo bezplatných aplikácií na počúvanie podcastov (Podcasty Google, Podcast Addict...). Olympijský podcast môžete počúvať taktiež na Spotify. Do vyhľadávania vo svojich aplikáciách, cez ktoré nás chcete počúvať, zadáte „Olympijský podcast", nastavíte si automatické odoberanie a každý týždeň môžete počúvať rozhovory so zaujímavými ľuďmi o zaujímavých témach z oblasti športu. 

paris

Do olympijských hier v Paríži zostáva

Exkluzívny partner
Generálni partneri
Hlavní partneri
Partneri MOV