Športové aktuality
Podcast
3 mins. čítania

Liška o bizarnostiach Ruska: Spoluhráč boxoval s trénerom o miesto v zostave

Stanislav Benčat

Počúvajte na: Google podcasty Spotify Apple podcasty RSS 

„V Rusku som zažil viacero nezabudnuteľných momentov. Či už ruská svadba alebo príhody z kabíny. Náš tréner Andrej Razin razil sparťanský režim. Ak nebol niekto spokojný s priestorom na ľade mal hráč možnosť prísť za trénerom a rozdať si to s ním v boxerskom ringu. Jeden obranca tak urobil. Zrazu si s trénerom nasadili rukavice, dali prilby a šli sa mlátiť. Až som pozeral, kam som sa to dostal."

Hokejový reprezentant Adam Liška má za sebou prvú sezónu v Rusku. Počas ročníka v Kontinentálnej hokejovej lige zažil množstvo kurióznych situácií, na ktoré nebol zo Slovenska zvyknutý, a to vrátane boxerského stretnutia o lepšie miesto v zostave mužstva.

Adam Liška o nich rozprával v Olympijskom podcaste Slovenského olympijského a športového výboru redaktorovi Stanislavovi Benčatovi.

Čo všetko v podcaste nájdete?

Aké ďalšie zážitky si priniesol z Ruska?

Aký konflikt medzi spoluhráčom a trénerom zažil počas výjazdu do Vladivostoku?

Ako zmenil koronavírus jeho život?

Testujú ľudí na koronavírus aj v Rusku?

Ako momentálne improvizuje v tréningu?

Má strach o svoje zdravie?

Čo si myslí o osude tohtoročných majstrovstiev sveta?

Vie si predstaviť ich presun do Ruska?

ADAM LIŠKA (20)

Rodák z Bratislavy má za sebou druhú seniorskú sezónu, znova v KHL. V minulom ročníku obliekal dres Slovana Bratislava, naposledy bol súčasťou tímu Severstaľ Čerepovec. V 51 zápasoch strelil 8 gólov, pridal k nim 3 asistencie. Vlani sa predstavil na majstrovstvách sveta na Slovensku, kde v siedmich zápasoch nazbieral tri body (2+1).


Olympijský podcast každý utorok a štvrtok! 

Spravodajská rubrika "TalkSport" vychádza pravidelne vždy v utorok ráno.

Vo štvrtok si vo svojich podcastových aplikáciách nájdete Olympijský podcast so športovcami, trénermi či inými zaujímavými osobnosťami zo sveta športu.


Počúvajte na: Google podcasty Spotify Apple podcasty RSS 

Vo svojej aplikácii, cez ktorú chcete podcast počúvať, zadajte názov „Olympijský podcast", nastavte si automatické odoberanie a každý týždeň vo štvrtok môžete počúvať rozhovory so zaujímavými ľuďmi o zaujímavých témach z oblasti športu. Vždy v utorok ráno zas na vás čaká pravidelná spravodajská rubrika „TalkSport", v ktorej analyzujeme všetko, čo sa udialo v slovenskom športe za uplynulý týždeň.
 
Mobilné telefóny s operačným systémom iOS majú predinštalovanú aplikáciu Apple Podcasts, telefóny s operačným systémom Android ponúkajú množstvo bezplatných aplikácií na počúvanie podcastov (Google PodcastsSpotify...). Olympijský podcast je možné počúvať aj cez počítač, napr. na Soundcloud
paris

Do olympijských hier v Paríži zostáva

Exkluzívny partner
Generálni partneri
Hlavní partneri
Partneri MOV