Športové aktuality
2 mins. čítania

Sledujte reláciu „Za piatimi kruhmi” a zistite, či sú športy naozaj také jednoduché, ako sa zdá

Sú rýchli, silní a vo svojich športoch patria k najlepším. Avšak, čo sa stane, ak vodný pólista dostane za úlohu natrénovať zostavu v synchronizovanom plávaní? Čo sa stane, ak hokejovú brankárku postavíme na lyže a do ruky jej dáme pušku? A čo stane, ak sa bývalý hráč NHL pokúsi o hod kladivom? Dozviete sa v našom seriáli „Za piatimi kruhmi”.

Biatlon - volejbalista Boris Demeter vs. hokejová brankárka Zuzana Tomčíková

Bývalý volejbalový reprezentant Boris Demeter a hokejová brankárka Zuzana Tomčíková, ktorá sa zúčastnila na olympiáde vo Vancouveri 2010, si vyskúšajú biatlon. V Národnom biatlonovom centre v Osrblí im budú robiť inštruktorov tréner našich juniorov Peter Kazár a mladá biatlonistka Zuzana Remeňová. Pozrite si, kto v napínavom súboji napokon zvíťazí.

Curling – atlétky Alexandra Bezeková, Iveta Putalová, Daniela Ledecká a Emma Zapletalová

Slovenské atlétky Alexandra Bezeková, Iveta Putalová, Daniela Ledecká a Emma Zapletalová skúsia na vlastnej koži, aké je to hrať curling. V hale v bratislavskom Ružinove na ich výkony dohliadali naši curlingoví reprezentanti. Ako to dievčatám išlo a kto vyhral, sa dozviete v nasledujúcej časti nášho seriálu „Za piatimi kruhmi”.

Synchronizované plávanie – volejbalisti Matej Kubš a Juraj Zatko vs. vodní pólisti Michal Kratochvíl a Peter Nedbal

Volejbalistov bude mať na starosti účastníčka olympijských hier v Riu de Janeiro Nada Daabousová, pričom im bude chcieť odovzdať niečo zo svojho umenia na rýchlu hudbu. Vodných pólistov si vezme pod taktovku slovenská reprezentantka Romana Horská, ktorá ich bude chcieť naučiť čo najviac prvkov na pomalú hudbu. Komu to pôjde lepšie?

Hod kladivom – biatlonistka Ivona Fialková a bývalý hokejista NHL Boris Valábik

Úspešná biatlonová reprezentantka Ivona Fialková prijala výzvu Slovenského olympijského a športového výboru, aby si „zahádzala“ kladivom. Proti nej sa postaví bývalý obranca NHL Boris Valábik. Inštruktorkou hodu kladivom nebude nikto iný ako najúspešnejšia slovenská kladivárka Martina Hrašnová. Nenechajte si ujsť diel, v ktorom možno budete prekvapení z výsledku.

Podujatia a športovci
Juniorský olympijský tím 2024
2 percent nadacia

Related

Do olympijských hier v Paríži zostáva

Exkluzívny partner
Generálni partneri
Hlavní partneri
Partneri MOV