Športové aktuality
Podcast
3 mins. čítania

TalkSport #23: Dlhy, Široký a Hrubý (alebo prečo je nový majiteľ Slovana Columbova žena?)

Stanislav Benčat

Počúvajte na: Google podcasty Spotify Apple podcasty RSS

„Čo je dôležité, Rudolf Hrubý a jeho syn, ktorý je veľký fanúšik Slovana, chcú pozdvihnúť nielen samotnú značku, ale najmä mesto Bratislava. Chcú pozdvihnúť naše hlavné mesto a prinavrátiť mu športovú slávu. Všetci sme v očakávaní prvej tlačovej konferencie, či tam nový majiteľ zavíta alebo navonok bude vystupovať len Maroš Krajči.“

Leto je v plnom prúde, a preto sme pri podcaste TalkSport naskočili na, nazvime to, jemne dovolenkový režim. Počas júla a augusta sa vám budeme prihlasovať každé dva týždne. V novom vydaní podcastu z dielne Slovenského olympijského a športového výboru tak budeme glosovať udalosti za posledných 14 dní. Hosťom Stanislava Benčat bol redaktor RTVS Marek Marušiak.

Hlavnou informáciou, ktorá rezonovala v podcaste TalkSport, bol predaj hokejového klubu HC Slovan Bratislava. Jeho novým majiteľom sa stal spoluzakladateľ firmy ESET Rudolf Hrubý. Do klubu sa vracia aj bývalý generálny manažér Maroš Krajči, ktorý získal s "belasými" šesť titulov majstra Slovenska. O predaji sa hovorilo dlhé mesiace, teraz je to realita. Klub z hlavného mesta doteraz patril Jurajovi Širokému, ktorý stál na jeho čele celé štvrťstoročie.

Nielen o tom, čo znamená táto zmena diskutovali páni v novom vydaní podcastu TalkSport. Čo všetko okrem samotného predaja Slovana preberali?

Kto by mohol hrať za Slovan?

Čo priniesol Slovanu Juraj Široký a naopak čím klubu uškodil?

Ako dôležitý je pre mužstvo Maroš Krajči?

Ako vyzerá situácia v ostatných kluboch našej ligy?

Kto stojí za úspechom nového majstra Turecka, Istanbul Basaksehir, kde pôsobí aj Martin Škrtel?

Čo je nové vo veci olympijských hier v Tokiu?


Olympijský podcast každý utorok a štvrtok! 

Spravodajská rubrika "TalkSport" vychádza pravidelne vždy v utorok ráno.

Vypočujte si predchádzajúci TalkSport

Vo štvrtok si vo svojich podcastových aplikáciách nájdete Olympijský podcast so športovcami, trénermi či inými zaujímavými osobnosťami zo sveta športu.

Vypočujte si najnovší štvrtkový podcast

 Všetky podcasty


Počúvajte na: Google podcasty Spotify Apple podcasty RSS

Vo svojej aplikácii, cez ktorú chcete podcast počúvať, zadajte názov „Olympijský podcast", nastavte si automatické odoberanie a každý týždeň vo štvrtok môžete počúvať rozhovory so zaujímavými ľuďmi o zaujímavých témach z oblasti športu. Vždy v utorok ráno zas na vás čaká pravidelná spravodajská rubrika „TalkSport", v ktorej analyzujeme všetko, čo sa udialo v slovenskom športe za uplynulý týždeň.

Mobilné telefóny s operačným systémom iOS majú predinštalovanú aplikáciu Apple Podcasts, telefóny s operačným systémom Android ponúkajú množstvo bezplatných aplikácií na počúvanie podcastov (Google PodcastsSpotify...). Olympijský podcast je možné počúvať aj cez počítač, napr. na Soundcloud

Ďakujeme podcastovému štúdiu Podcaster za poskytnutie priestorov na nahrávanie Olympijského podcastu. Viac info a prenájom štúdia na www.podcaster.sk

Juniorský olympijský tím 2024
2 percent nadacia

Do olympijských hier v Paríži zostáva

Exkluzívny partner
Generálni partneri
Hlavní partneri
Partneri MOV