Športové aktuality
Podcast
3 mins. čítania

TalkSport #25: Opatrenia vs slovenský šport, potupa Barcelony, fenomén snookru O'Sullivan

Stanislav Benčat

Počúvajte na: Google podcasty Spotify Apple podcasty RSS

Od posledného vydania podcastu TalkSport ubehli už dva týždne, no a tak sa vám opäť hlásime s jeho novým dielom. V letnom režime mapuje podcast z dielne Slovenského olympijského a športového výboru dianie v športe za uplynulých 14 dní. A veruže sa toho za toto obdobie udialo až-až.

Nielen slovenský šport znova strašia opatrenia spojené s koronavírusom, Barcelona utŕžila v Lige majstrov hanebný debakel, v cyklistike išlo viacerým jazdcom o život, v NHL sa naplno rozohral kolotoč zápasov play-off. Aj na tieto témy si redaktor Stanislav Benčat posvietil so svojím hosťom, športovým novinárom denníka SME Viktorom Kiššimonom.

„U nás je to o tom, ako dodržiavame nariadenia. A my ako Slováci to nerobíme. Športoví funkcionári možno tvrdia, že majú všetko pripravené, ale neverím, že sa všetko dodržiava. Napríklad na futbalovom Slovane nikto nikdy nepôjde medzi ultras a nebude kontrolovať, či dodržiavajú bezpečný odstup.“

Hlavnou témou ich rozprávania bola „vec“, ktorá tu s nami je posledné týždne a mesiace. Korona. Konzílium epidemiológov, infektológov a verejných zdravotníkov vydalo nové opatrenie týkajúce sa hromadných športových akcií. Od 1. septembra budú povolené interiérové akcie len do počtu 500 osôb, exteriérové do počtu 1000. Znamená to, že futbal a hokej, teda naše najpopulárnejšie športy, by mohli znova čeliť existenčným problémom. Môže nastať tento scenár? Vypočujte si podcast TalkSport, v ktorom nájdete možné scenáre vývoja športu na Slovensku. Čo iné ešte v podcaste nájdete?

Brankár Bostonu Rask opustil svoj tím. Aké reakcie to môže vyvolať?

Kto z tenistov príde a kto nepríde na US Open?

Ako vnímajú turnaj v tieni koronakrízy slovenskí hráči?

Aké sú reakcie na hanebný debakel Barcelony v Lige majstrov?

V cyklistike išlo o život, padnú trestné oznámenia?

Ronnie O'Sullivan si znova podmanil majstrovstvá sveta v snookri. Ako vystupuje anglická legenda tohto športu?


Olympijský podcast každý utorok a štvrtok! 

Spravodajská rubrika "TalkSport" vychádza pravidelne vždy v utorok ráno.

Vypočujte si predchádzajúci TalkSport

Vo štvrtok si vo svojich podcastových aplikáciách nájdete Olympijský podcast so športovcami, trénermi či inými zaujímavými osobnosťami zo sveta športu.

Vypočujte si najnovší štvrtkový podcast

Všetky podcasty 


Počúvajte na: Google podcasty Spotify Apple podcasty RSS

Vo svojej aplikácii, cez ktorú chcete podcast počúvať, zadajte názov „Olympijský podcast", nastavte si automatické odoberanie a každý týždeň vo štvrtok môžete počúvať rozhovory so zaujímavými ľuďmi o zaujímavých témach z oblasti športu. Vždy v utorok ráno zas na vás čaká pravidelná spravodajská rubrika „TalkSport", v ktorej analyzujeme všetko, čo sa udialo v slovenskom športe za uplynulý týždeň.

Mobilné telefóny s operačným systémom iOS majú predinštalovanú aplikáciu Apple Podcasts, telefóny s operačným systémom Android ponúkajú množstvo bezplatných aplikácií na počúvanie podcastov (Google PodcastsSpotify...). Olympijský podcast je možné počúvať aj cez počítač, napr. na Soundcloud

Ďakujeme podcastovému štúdiu Podcaster za poskytnutie priestorov na nahrávanie Olympijského podcastu. Viac info a prenájom štúdia na www.podcaster.sk

paris

Do olympijských hier v Paríži zostáva

Exkluzívny partner
Generálni partneri
Hlavní partneri
Partneri MOV