Športové aktuality
2 min. čítania

Prečo si nenechať ujsť Farebný beh Slovenského olympijského tímu?

Foto
TASR - Andrej Galica

Farebný beh Slovenského olympijského tímu je jedinečné bežecké podujatie v Bratislave plné farieb pre dospelých v každom veku! Už 10. júla si zašportujete, spoznáte slovenských olympionikov a čo je najdôležitejšie, zabavíte sa! Vo Farebnom behu totiž ide len o jedno – o zážitok z pohybu. 

Na Farebnom behu je kapacita 1 000 bežcov, preto zbytočne nečakajte s registráciou. Prihlásiť sa môžete online, alebo priamo na mieste v deň pretekov. Keďže je počet účastníkov limitovaný, odporúčame vám registráciu online.

Chcem sa zaregistrovať

Tu je 5 dôvodov, prečo by ste si toto skvelé podujatie nemali nechať ujsť.

Päť farebných kilometrov

Vo Farebnom behu je víťaz každý. Žiadny čas sa nepočíta. Dôležité je len zabaviť sa a prežiť zaujímavý víkendový deň plný pohybu a (nielen) olympijských farieb. Začíname v sobotu 10. júla o 9:00 a na bežcov čaká päť kilometrov. Pripraviť sa, pozor, štart!

Farbami spojíme brehy Dunaja

Štart i cieľ Farebného behu sa bude nachádzať na Námestí M. R. Štefánika pri Eurovei. Päťkilometrová trasa bude lemovať breh Dunaja zo staromestskej i petržalskej strany. Ideálne miesto, kde spravíme skvelé fotografie vašich farebných tvárí s Bratislavským hradom v pozadí.

Autogramiáda slovenských športovcov

V cieli na vás budú čakať nielen vaši najbližší, ale aj športovci s podpisovými kartami. Svojou účasťou na Farebnom behu im vyjadríte podporu na blížiace sa olympijské hry v Tokiu, na ktorých budú hájiť slovenské farby.

Štartovný balíček

Vo farebnom štartovnom balíčku si každý zaregistrovaný športovec nájde štartové číslo s grafikou podujatia, účastnícke tričko aj darček od partnera Farebného behu - Zlatý Bažant 0,0 %. Po dobehnutí do cieľa je samozrejmosťou medaila, občerstvenie aj online diplom, ktorý si môžete vytlačiť a zavesiť na chladničku.

Bohatý program aj pre (ne)bežcov

Nudiť sa nebudú ani vaše deti a najbližší, ktorí vás budú čakať v cieli. Spolu s partnermi Slovenského olympijského a športového výboru sme na mieste štartu a cieľa zároveň pre vás pripravili niekoľko prekvapení. Máte sa na čo tešiť!

Partneri projektu
Exkluzívny partner
Generálni partneri
Hlavní partneri
Partneri MOV