Športové aktuality
Podcast
3 min. čítania

TalkSport #39: Fialky zatiaľ nekvitnú, kto bude Športovcom roka?

Stanislav Benčat

Počúvajte na: Google podcasty Spotify Apple podcasty SoundCloud | RSS

Kto sa stane Športovcom roka 2020? Petra Vlhová, Erik Černák, Peter Sagan alebo Matej Tóth? Aj na túto otázku sme hľadali odpoveď v najnovšom vydaní podcastu TalkSport. Rovnako tak sa redaktor Stanislav Benčat so svojím hosťom, členom športovej redakcie RTVS Tomášom Kotlárikom obzrel za dianím vo svete biatlonu, kde má zastúpenie aj Slovensko.

Vianoce sa nezadržateľne blížia, hektika v ľuďoch narastá, hoci práve v tento covidový rok by sme mali byť radšej o niečo viac spomalení a doma. Nebojte sa, podcast TalkSport sa nemení na politicko-glosátorský, stále zostávame pri športe, ale azda aj takto netypicky vám chceme naznačiť, aby ste mali vďaka rozumným rozhodnutiam čo najpohodovejšie sviatky a mohli si vychutnávať aj viaceré športové udalosti, ktoré mesiac december prináša.

Za posledné dni rezonovala opäť téma lyžovania aj s našou Petrou Vlhovou. Aktuálna líderka poradia Svetového pohára je aj veľkou ašpirantkou na titul Športovca roka. Laureáta spoznáme už v stredu.

„Sestry Fialkové majú za sebou náročné obdobie. Paulína sa trápila už aj vlani. Na pódiu bola len raz, mala problémy s kolenom. Začiatok sezóny im prekazila korona. Sestry nikdy nepotvrdili, ale ani nevyvrátili, že ochorenie prekonali. Akurát vieme, že štyria zo siedmich členov ich tímu sa nakazili.“

V ďalšom roku by sa istotne rady videli vysoko v ankete aj zástupkyne nášho biatlonu. Ideálne, naše biatlonistky. Paulína a Ivona Fialkové však nemajú za sebou ideálny vstup do sezóny. Prečo? Je predpoklad, že sa ich výkony zlepšia? Aj na tieto otázky sme hľadali odpovede v podcaste TalkSport. Čo všetko v ňom nájdete?

Akým spôsobom ovplyvnila pandémia anketu Športovec roka?

Kto je favoritom na zisk ocenenia medzi jednotlivcami a kolektívmi?

Aké patálie postihli našich biatlonistov?

Ako vplýva zlý začiatok ročníka na sestry Fialkové?

Aká je ich psychika?

Kde ich čakajú najbližšie preteky?

Kto patrí k favoritom na triumf v celkovom poradí Svetového pohára?

Ktoré biatlonistky sú najkrajšie?


Olympijský podcast každý utorok a štvrtok! 

Vypočujte si predchádzajúci TalkSport

Vypočujte si predchádzajúci Olympijský podcast   

Všetky podcasty 


Počúvajte na: Google podcasty Spotify Apple podcasty SoundCloud | RSS

Vo svojej aplikácii, cez ktorú chcete podcast počúvať, zadajte názov „Olympijský podcast", nastavte si automatické odoberanie a každý týždeň vo štvrtok môžete počúvať rozhovory so zaujímavými ľuďmi o zaujímavých témach z oblasti športu. Vždy v utorok ráno zas na vás čaká pravidelná spravodajská rubrika „TalkSport", v ktorej analyzujeme všetko, čo sa udialo v slovenskom športe za uplynulý týždeň.

Mobilné telefóny s operačným systémom iOS majú predinštalovanú aplikáciu Apple Podcasts, telefóny s operačným systémom Android ponúkajú množstvo bezplatných aplikácií na počúvanie podcastov (Google PodcastsSpotify...). Olympijský podcast je možné počúvať aj cez počítač, napr. na Soundcloud

Ďakujeme podcastovému štúdiu Podcaster za poskytnutie priestorov na nahrávanie Olympijského podcastu. Viac info a prenájom štúdia na www.podcaster.sk

Juniorský olympijský tím 2024
2 percent nadacia

Do olympijských hier v Paríži zostáva

Exkluzívny partner
Generálni partneri
Hlavní partneri
Partneri MOV