Športové aktuality
2 min. čítania

Olympijský klub Lučenec odštartoval oslavy Olympijského dňa

OK Lučenec

LUČENEC (OKLU) - Olympijský klub Lučenec, ktorý v novembri oslávi 20. výročie založenia, už pred niekoľkými dňami odštartoval oslavy Olympijského dňa 2013. Podujatia v olympijskom duchu, ktoré tvoria aj súčasť Olympijských festivalov detí a mládeže Slovenska (OFDMS) a na ktorých možno plniť aj Olympijský odznak všestrannosti (OLOV) sa postupne konajú na viacerých miestach regiónu.

Už 6. a 7. júna sa uskutočnil športový den na Osobitnej škole internátnej, ZŠ M.R. Štefánika. Naň 12. júna nadviazala 17. okresná olympiáda materských škôl za účasti 71 detí z 11 materských škol. V rámci tohto podujatia ZŠ L. Novomeského Lučenec realizovala aj environmentálne aktivity. Ilustračné fotografie sú z doterajších podujatí.

alt
alt

Oslavy Olympijského dňa sú už pripravené aj na ďalších miestach v regióne - na Gymnáziu vo Fiľakove, Pedagogickej a sociálnej akadémii, ZŠ na Školskej ulici vo  Fiľakove a na SOŠ technickej v Lučenci.

Uvedené podujatia organizuje Olympijský klub Lučenec v spolupráci s mestami Lučenec a Fiľakovo, s Okresným združením telesnej kultúry v Lučenci a s vyšším územným celkom Banská Bystrica.

paris

Do olympijských hier v Paríži zostáva

Exkluzívny partner
Generálni partneri
Hlavní partneri
Partneri MOV