Športové aktuality
2 min. čítania

Slovenský lyžiarsky zväz nahrádza Slovenská lyžiarska asociácia

BRATISLAVA 17. júna (SITA) - Delegáti mimoriadnej konferencie Slovenského lyžiarskeho zväzu (SLZ), ktorá sa uskutočnila v sobotu v Sielnici pri Zvolene, prijali uznesenie o vzniku nového právneho subjektu - Slovenskej lyžiarskej asociácie (SLA). SLA počas tohto týždňa oficiálne požiada o svoju akceptáciu na všetkých vyšších orgánoch - Slovenskom olympijskom výbore (SOV), Ministerstve školstva Slovenskej republiky (MŠ SR) i Medzinárodnej lyžiarskej federácii (FIS).

V uznesení sa okrem iného odporúča všetkým členom SLZ, aby sa zaregistrovali v SLA, pretože jediným partnerom zastupujúcim slovenské lyžovanie vo vzťahu k SOV, MŠ SR a FIS bude práve novovzniknutý subjekt. Orgány SLA sa zaviazali v najkratšom možnom termíne zvolať mimoriadnu konferenciu podľa nových stanov SLA.

© 2008, Autorské práva SITA a.s a uvedené agentúry. Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto obrazovky bez predchádzajúceho písomného súhlasu SITA a.s. a uvedených agentúr je výslovne zakázané

Juniorský olympijský tím 2024
2 percent nadacia

Do olympijských hier v Paríži zostáva

Exkluzívny partner
Generálni partneri
Hlavní partneri
Partneri MOV