Šport a olympizmus
2 min. čítania

Termín predaja vstupeniek na OH 2024 sa blíži

Olympijské hry v Paríži 2024 sa pomaly blížia a vzhľadom na vzdialenosť hostiteľského mesta sa očakáva aj veľká účasť slovenských fanúšikov. Organizátori už čoskoro spustia oficiálny predaj vstupeniek na jednotlivé olympijské súťaže a podujatia. Vstupenky na OH 2024 sa budú dať zakúpiť len prostredníctvom oficiálneho predaja.

Keďže sa očakáva, že po pandemickom období bude medzi fanúšikmi po celom svete veľký záujem o možnosť byť na olympijských tribúnach, majitelia vstupeniek sa budú v prvej fáze vyberať v lotérii spomedzi zaregistrovaných záujemcov.

Pre záujemcov o vstupenky na olympijské hry 2024 v Paríži sa už 1. decembra spustí registrácia, samotný predaj lístkov sa začne vo februári 2023. Registrácia i vstupenky budú len prostredníctvom oficiálneho webu organizátorov najväčšieho športového sviatku.

Organizátori odporúčajú záujemcom o vstupenky, aby sa stali členmi Club Paris 2024, v rámci ktorého budú pravidelne dostávať aktuálne informácie a získajú aj prednostný prístup k ich nákupu. 

Na webe oficiálneho predajcu vstupeniek sa 1. decembra 2022 otvorí registračný proces na samostatné lístky. V polovici februára 2023 sa začne samotný predaj. Pre vyžrebovaných členov Clubu Paris 2024 budú lístky k dispozícii prednostne už od 15. do 18. februára 2023, pre ostatných v ďalších dňoch. Od marca do konca apríla sa uskutoční druhá fáza predaja lístkov.

Okrem samotných lístkov si záujemcovia môžu zakúpiť aj balíčky obsahujúce vstup na športovisko s VIP servisom a s ďalšími službami, medzi ktorými nechýba ani ubytovanie. Výhradným distribútorom týchto balíčkov je spoločnosť On Location.

Podujatia a športovci
paris

Súvisiace

Do olympijských hier v Paríži zostáva

Exkluzívny partner
Generálni partneri
Hlavní partneri
Partneri MOV