Športové aktuality
Podcast
3 min. čítania

Čo chutí Tatarovi? Na Slovensku vyje celý salaš, fastfoody nevyhľadáva

Stanislav Benčat, Milan Sedliak

Počúvajte zadarmo na: Google podcasty Spotify Apple podcasty RSS

„Keď som doma na Slovensku a idem do Tatier či podobne, zastavím sa vždy na salaši. Zavolám si čašníka a objednám si: koleno, klobásu, paštétu, kapustu, knedle, šúľance, bryndzové halušky. Prinesie mi 100 tanierov a pozerá sa, či som kompletný. Viem, že je to plytvanie jedlom, ale zo všetkého si musím a chcem dať dve lyžičky, porcie. V Amerike to nemám, celý rok to nejem. A to som ešte zabudol na jaterničku. Vážne, ja si objednám celé menu a jem.“

Na Slovensku ho volajú Trto. V zámorí ho prezývajú Tuna, teda tuniak. No a on sám sa volá Tatar, čo v spojení s jedlom mnohým evokuje Tatarák. Čo však má najradšej na tanieri on sám? Aké pochutiny si dopraje rád počas sezóny NHL a mimo nej? Aj na tieto gastro otázky sme sa pozreli bližšie v ďalšom podcaste Čo chutí zdraviu, ktorý vám prináša Slovenský olympijský a športový výbor.

Hosťom moderátorov Stanislava Benčata a Milana „Docenta“ Sedliaka bol náš skvelý hokejový útočník, hráč Montrealu Canadiens Tomáš Tatar.

Tridsaťročný krídelník sa v čase nahrávania podcastu (polovica decembra) pripravoval v domácom prostredí na štart NHL. Tá sa začne 13. januára. Tatar tak po dlhých rokoch strávil vianočné obdobie na Slovensku, mohol si tak vychutnať aj tradičné tunajšie pokrmy, ktoré sa spájajú s najkrajšími sviatkami roka.

V podcaste Čo chutí zdraviu sa však rozrozprával aj o mnohých iných zaujímavých témach spojených s jedlom či pitím.

Na čo sa môžete tešiť v podcaste Čo chutí zdraviu s hosťom Tomášom Tatarom?

Má Tatar rád tatarák?

Ako si vychutnáva vianočné sviatky z pohľadu jedla?

Zvykne si aj pripiť?

Ako vyzerá jeho jedálniček v zápasový deň, v deň voľna a po zápase?

Zvykne navštevovať fastfoody?

Z akého jedla mu prišlo ťažko a takmer zaspal za volantom?

Koľko zvykne spávať pred zápasom?

Aká slovenská potravina mu v zámorí najviac chýba?

Skúsil držať očistné diéty?

Aké suplementy a doplnky stravy berie počas sezóny?

Pracuje v tíme s výživovým poradcom?


Vypočujte si aj predchádzajúce podcasty: 


Počúvajte zadarmo na: Google podcasty Spotify Apple podcasty RSS

Ako počúvať podcasty?

Vo svojej aplikácii, cez ktorú chcete podcast počúvať, zadajte názov „Olympijský podcast", nastavte si automatické odoberanie a každý druhý týždeň môžete počúvať podcast Čo chutí zdraviu. 

Mobilné telefóny s operačným systémom iOS majú predinštalovanú aplikáciu Apple Podcasts, telefóny s operačným systémom Android ponúkajú množstvo bezplatných aplikácií na počúvanie podcastov (Google PodcastsSpotify).

Ďakujeme podcastovému štúdiu Podcaster za poskytnutie priestorov na nahrávanie Olympijského podcastu. Viac info a prenájom štúdia na www.podcaster.sk

Juniorský olympijský tím 2024
2 percent nadacia

Do olympijských hier v Paríži zostáva

Exkluzívny partner
Generálni partneri
Hlavní partneri
Partneri MOV