SOŠV
10 min. čítania

ŠTATÚT SÚŤAŽE “Súťaž so Samsungom”

ŠTATÚT SÚŤAŽE

“Súťaž so Samsungom”

(ďalej len „Štatút“)

Štatút upravuje podmienky účasti na súťaži, spôsob a postup pri vykonávaní činností potrebných na jej realizáciu a vymedzuje podrobnosti o právach a povinnostiach účastníkov.

1. Organizátor Súťaže (ďalej len „Organizátor“)

Obchodné meno: Slovenská olympijská marketingová, a.s.

sídlo: Kukučínova ul. č. 26, 831 03 Bratislava, Slovenská republika

IČO: 35 801 549

DIČ: 2020281560

IČ DPH: SK2020281560

zastúpenie: Kristína Czuczová, M.A., predseda predstavenstva

Mgr. Zuzana Tomčíková, člen predstavenstva

zapísaná: v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, oddiel Sa, vložka číslo 2611/B

2. Termín konania súťaže

Súťaž sa uskutoční v období od 6.8.2021 do 8.8. 2021. V tomto termíne je možné zapojiť sa do súťaže.

3. Osoby oprávnené zúčastniť sa súťaže

Účastníkom súťaže môže byť akákoľvek osoba, ktorá splní podmienky zapojenia sa do súťaže.

Súťaže sa nemôžu osoby v pracovnom vzťahu k Organizátorovi súťaže.

4. Podmienky účasti v súťaži:

Pre zapojenie sa do súťaže sa vyžaduje, aby účastník súťaže v čase konania súťaže pridal komentár v ktorom označí svojho sparingpartnera alebo človeka, vďaka ktorému sa odhodlá na tréning aj vtedy, keď sa mu vôbec nechce na svojom profile na sociálnej sieti Instagram. Účastník sa môže do súťaže zapojiť aj viackrát, avšak vždy musí označiť inú osobu.

5. Výhra

Výhrou v súťaži je :

1x slúchadlá Samsung Galaxy Buds Live Mystic White

1x hodinky Samsung Galaxy Fit2 Black

6. Určenie víťaza a oboznámenie o výhre

Po uplynutí termínu súťaže bude výherca vyžrebovaný náhodným výberom spomedzi všetkých zapo-jených Organizátorom alebo ním poverenou treťou stranou.

Oznámenie o víťazovi súťaže bude realizované prostredníctvom zaslania správy cez sociálnu sieť In-stagram víťazovi. V prípade, že výherca do 14 dní od oznámenia nezašle Organizátorovi údaje po-trebné pre odoslanie výhry, bude Organizátor žrebovať ďalšieho víťaza a nárok pôvodného víťaza sú-ťaže zaniká.

7. Spôsob odovzdania výhry

Výhra bude zaslaná poštovou prepravou výhercovi na náklady Organizátora.

8. Osobitné podmienky súťaže

Za túto súťaž, jej technickú stránku, priebeh, vyhlasovanie ani odovzdávanie cien a ceny samotné ne-nesie zodpovednosť spoločnosť Instagram. Súťaž rovnako nie je žiadnym spôsobom sponzorovaná, podporovaná, spravovaná spoločnosťou Instagram a nijako s ňou nesúvisí.

Účastník súťaže súhlasí s tým, že poskytuje svoje informácie Organizátorovi súťaže a nie elektronickej sieti Instagram.

Organizátor súťaže neručí za akékoľvek technické problémy v súvislosti s účasťou v súťaži (pre-dovšetkým funkčnosť internetového pripojenia a sociálnej siete Instagram).

V prípade, že Organizátor bude mať oprávnené podozrenie na podvodné, nepoctivé alebo nekalé jed-nanie súťažiaceho či inej osoby, ktorá súťažiacemu pomáhala či mohla pomôcť k výhre, alebo pokiaľ k takému prípadu príde, bude súťažiaci zo súťaže vylúčený; to platí aj v prípade iného jednania súťažia-ceho či inej osoby, ktorá súťažiacemu pomohla či mohla pomôcť k výhre v rozpore so súťažnými pra-vidlami, podmienkami alebo so zásadami poctivej súťaže a fair- play.

Organizátor nezodpovedá za žiadne škody spôsobené prípravou či výkonom akýchkoľvek súťažných úkonov, účasti v súťaži ani výhrami v súťaži alebo v súvislosti s nimi.

Organizátor súťaže je oprávnený s konečnou platnosťou vylúčiť súťažiaceho s podvodným jednaním alebo jednaním, ktoré je v rozpore s dobrými mravmi, spôsobilým ovplyvniť výsledky tejto súťaže. Toto rozhodnutie Organizátora je konečné, bez možnosti odvolania.

Účasťou v súťaži vyjadruje súťažiaci svoj súhlas s pravidlami súťaže a zaväzuje sa ich dodržiavať ich v plnom rozsahu.

Účasť v súťaži nie je možné vymáhať právnou cestou.

Účastníci sa na súťaži zúčastňujú s vedomím, že nemôžu požadovať ceny v celkovom rozsahu ani v jednotlivých prípadoch vo vyššej hodnote alebo vo väčšom množstve, než aké stanoví organizátor.

Organizátor súťaže si vyhradzuje právo kedykoľvek pozmeniť alebo upraviť pravidlá súťaže či súťaž prerušiť, odložiť či odvolať bez udania dôvodov.

Ak sa vyskytnú dôvodné pochybnosti ohľadom splnenia podmienok účasti na tejto súťaži alebo vzniku nároku na cenu v rámci tejto súťaže, rozhoduje v konkrétnych prípadoch o účasti na tejto súťaži a/alebo o vzniku nároku na cenu s konečnou platnosťou zamestnanec Organizátora. Takéto rozhod-nutia sú konečné a nemožno sa proti nim odvolať.

V prípade akéhokoľvek porušenia vyššie uvedených pravidiel, podvodného získania výhry, porušenia pravidiel sociálnej siete Instagram, porušenia alebo konanie v rozpore s dobrými mravmi si Orga-nizátor vyhradzuje právo kedykoľvek súťaž ukončiť, zmeniť podmienky, neodovzdať prípadnú výhru a bez akéhokoľvek vyhlásenia alebo vysvetlenia súťaž zablokovať.

9. Ochrana osobných údajov

Poskytnutím osobných údajov v rozsahu meno, priezvisko, e-mailová adresa, adresa trvalého alebo prechodného pobytu a vek účastník súťaže dobrovoľne udeľuje Organizátorovi súhlas so spracovaním osobných údajov, a to za účelom realizácie súťaže, na účely účasti na súťaži, vyhodnotenia súťaže a doručenie výhry v zmysle Nariadenia Európskeho parlamentu a Rady (EÚ) 2016/679 (ďalej len „GDPR“) a zákona 18/2018 Z. z. o ochrane osobných údajov v aktuálnom znení (ďalej len „Zákon“).

Právnym základom spracúvania osobných údajov je súhlas dotknutej osoby – účastníka súťaže, ktorý môžete kedykoľvek odvolať bez toho, aby to malo vplyv na zákonnosť spracúvania založeného na súhlase udelenom pred jeho odvolaním. Čas platnosti súhlasu uplynie po 6 mesiacov po skončení súťaže. Osobné údaje budú poskytované nasledujúcim príjemcom: Organizátorovi súťaže. Osobné údaje nebudú poskytované do tretej krajiny a ani nedôjde k profilovaniu. V prípade výhry osobné údaje v rozsahu meno, priezvisko budú zverejnené na webových stránkach Organizátora a na so-ciálnych sieťach. V súvislosti so spracúvaním osobných údajov si Organizátor účastníkov súťaže do-voľuje upozorniť na to, že poskytnutím osobných údajov Organizátorovi súťaže účastník súťaže na-dobúda postavenie dotknutej osoby, ktorá má najmä právo na prístup k osobným údajom, právo na opravu osobných údajov, právo na vymazanie osobných údajov, právo na obmedzenie spracúvania osobných údajov, právo na prenosnosť údajov, právo namietať proti spracúvaniu osobných údajov (vrátane profilovania) a právo na to, aby sa na ňu nevzťahovalo rozhodnutie založené výlučne na au-tomatizovanom spracúvaní (vrátane profilovania). Dotknutá osoba má súčasne právo podať sťažnosť orgánu dozoru, ktorým je Úrad na ochranu osobných údajov Slovenskej republiky. Usporiadateľ vyho-vie oprávnenej žiadosti dotknutej osoby vždy v rozsahu, v akom je to technicky možné.

Prípadné otázky týkajúce sa ochrany osobných údajov adresujte Organizátorovi prostredníctvom e-mailovej adresy: poprosim doplnit

Právo kedykoľvek odvolať súhlas, a to aj pred uplynutím doby, na ktorú bol tento súhlas udelený, môže dotknutá osoba uplatniť nasledujúcimi spôsobmi:

a) emailovou správou zaslanou na adresu poprosim doplnit

b) telefonicky na telefónnom čísle poprosim doplnit

c) zaslaním písomnej žiadosti na korešpondenčnú adresu Organizátora, poprosim doplnit

Účastník Súťaže, ktorý dobrovoľne poskytol osobné údaje, má právo na: - informácie o stave spracúvania svojich osobných údajov, ktoré sú predmetom spracúvania podľa § 21 Zákona - opravu nesprávnych a doplnenie neúplných osobných údajov v priebehu spracúvania podľa § 22 Zákona - vy-mazanie osobných údajov podľa § 23 Zákona - obmedzenie spracovania osobných údajov podľa § 24 Zákona - prenos údajov podľa § 26 Zákona - námietku podľa § 27 Zákona

Organizátor môže poskytnúť osobné údaje súťažiacich tretej strane za účelom žrebovania a kontakto-vania výhercov.

10. Záverečné ustanovenia

V prípade, že Usporiadateľ alebo Organizátor bude mať oprávnené podozrenie na podvodné, nepo-ctivé alebo nekalé jednanie súťažiaceho či inej osoby, ktorá súťažiacemu pomáhala či mohla pomôcť k výhre, alebo pokiaľ k takému prípadu príde, bude súťažiaci zo súťaže vylúčený; to platí aj v prípade iného jednania súťažiaceho či inej osoby, ktorá súťažiacemu pomohla či mohla pomôcť k výhre v roz-pore so súťažnými pravidlami, podmienkami alebo so zásadami poctivej súťaže a fair- play.

Organizátor nezodpovedá za žiadne škody spôsobené prípravou či výkonom akýchkoľvek súťažných úkonov, účasti v súťaži ani výhrami v súťaži alebo v súvislosti s nimi.

Organizátor súťaže je oprávnený s konečnou platnosťou vylúčiť súťažiaceho s podvodným jednaním alebo jednaním, ktoré je v rozpore s dobrými mravmi, spôsobilým ovplyvniť výsledky tejto súťaže. Toto rozhodnutie Usporiadateľ, resp. Organizátora je konečné, bez možnosti odvolania.

Účasťou v súťaži vyjadruje súťažiaci svoj súhlas s pravidlami súťaže a zaväzuje sa ich dodržiavať ich v plnom rozsahu.

Účasť v súťaži nie je možné vymáhať právnou cestou.

Účastníci sa na súťaži zúčastňujú s vedomím, že nemôžu požadovať ceny v celkovom rozsahu ani v jednotlivých prípadoch vo vyššej hodnote alebo vo väčšom množstve, než aké stanoví organizátor.

Usporiadateľ súťaže si vyhradzuje právo kedykoľvek pozmeniť alebo upraviť pravidlá súťaže či súťaž prerušiť, odložiť či odvolať bez udania dôvodov.

V Bratislave, dňa 5. 8. 202

p24

Do olympijských hier v Paríži zostáva