Športové aktuality
2 mins. čítania

Olympijský klub okresu Nové Zámky zorganizoval: Výtvarná súťaž ZOH 2018

Profile picture for user afinode
Juraj
Falát

Výtvarná súťaž k ZOH 2018

Dňa 28.novembra 2017 sa v priestoroch základnej umeleckej školy Tibora Sládkoviča v Šuranoch uskutočnilo regionálne kolo výtvarnej súťaže organizovanej slovenským olympijským výborom k blížiacim sa ZOH 2018 v juhokórejským Pchjongčchangu.

Do súťaže sa zapojilo až 47 žiakov vo veku od 6 do 16 rokov. Kreslili žiaci zo škôl ZŠ SNP Šurany, ZŠ Bernolákova Šurany, ZŠ Trávnica, ZŠ Lipová, ZŠ Uľany nad Žitavou, Gymnázium Šurany, OA Šurany, MŠ Mostná Šurany.

Počas celého podujatia vládla v ateliéroch ZUŠ príjemná atmosféra. Záštitu nad podujatím mal olympijský klub okresu Nové Zámky v zastúpení Mgr. Paula Sáraza- člena výkonného výboru.

Počas prestávok si mali umelci pochutnali na sladkom občerstvení alebo si zasúťažili vo vedomostnom kvíze o slovenských olympionikoch.

Všetky práce boli na vysokej úrovni a odborná porota mala veľa práce s výberom desiatky najhodnotnejších, ktoré budú zaslaní do celoslovenského finále.

Na záver patrí obrovské poďakovanie pedagogičkám ZUŠ T. Sládkoviča v Šuranoch Mgr. Anikó Vrabčekovej a Mgr. Soni Némethovej za profesionálny a ústretový prístup pri realizácii projektu.

paris

Do olympijských hier v Paríži zostáva

Exkluzívny partner
Generálni partneri
Hlavní partneri
Partneri MOV