Šport a olympizmus
2 min. čítania

Bývalí olympionici môžu oživiť OH 2024 aj cez On Location - ponuka

Profile picture for user Pasuth
Peter
Pašuth
Foto
OLYMPICS.COM

Oficiálny poskytovateľ hospitality a VIP služieb počas olympijských hier 2024 v Paríži, spoločnosť On Location, pozýva bývalých olympionikov, aby pomohli oživiť svojou prítomnosťou Hry XXXIII. olympiády. Niekdajším úspešným športovcom ponúka zaujímavé pracovné príležitosti na využitie ich odborných znalostí pri podpore kľúčových aspektov realizácie olympijských hier.

On Location ponúka olympionikom pozície vo dvoch hlavných oblastiach – úloh na mieste a interakcie s hosťami. V prvej oblasti sú úlohy rozdelené do troch pozícií – supervízora, koordinátora alebo ambasádora. Dĺžka pracovnej zmluvy je v rozpätí od 21 do 29 dní. V druhej oblasti sú bývalí olympijskí medailisti pozvaní na interakciu s klientmi On Location, aby sa s nimi podelili o svoje inšpiratívne príbehy. Zároveň sa zapoja do série podujatí na rôznych športoviskách počas olympijských hier.

VIAC INFORMÁCIÍ O PONUKE

Spoločnosť On Location je dnes jediným a exkluzívnym celosvetovým poskytovateľom balíkov pohostinnosti pre olympijské hry v Paríži 2024 a nasledujúce zimné olympijské hry v Miláne a Cortine d‘Ampezzo 2026 a olympijské hry v Los Angeles 2028.

Ponúkané balíky budú štandardné alebo prispôsobené konkrétnym zákazníkom a budú zahŕňať garantované vstupenky s prístupom do salónikov a skyboxov na miestach konania, dopravu, ubytovanie a jedinečné kultúrne, gastronomické a športové aktivity.

Viac informácií o balíkoch pohostinnosti nájdete na oficiálnej webovej stránke On Location.

Podujatia a športovci
Projekt
paris

Do olympijských hier v Paríži zostáva

Exkluzívny partner
Generálni partneri
Hlavní partneri
Partneri MOV