Šport a olympizmus
3 min. čítania

Paríž 2024 ponúka ďalšiu možnosť vidieť svetové športové hviezdy

Profile picture for user Pasuth
Peter
Pašuth

Ďalšia možnosť pre športových fanúšikov získať vstupenky na atraktívne súťaže Hier XXXIII. olympiády, ktoré boli doteraz vypredané. Pri príležitosti 100 dní do OH 2024 v Paríži dávajú organizátori do predaja ďalších viac ako 250-tisíc vstupeniek. Fanúšikovia opäť dostávajú možnosť zabezpečiť si sledovanie hviezd svetovej atletiky, plávania, basketbalu či futbalu.

Vstupenky sa budú dať opäť zabezpečiť cez oficiálny predaj na webe Tickets.paris2024.org. Viac ako polovica lístkov bude za 100 a menej eur. Takmer 20-tisíc z nich bude stáť 24 eur. Do predaja pôjde 9000 nových vstupeniek na jazdecké súťaže v záhradách zámku Versailles od 24 do 420 eur vrátane finále parkúru jednotlivcov od 100 eur a medailových pretekov v drezúre od 85 eur.

Organizátori uvoľnia aj 15-tisíc lístkov na plávanie v La Défense Arene v Nanterre od 24 do 980 eur, 10-tisíc vstupeniek od 24 do 690 eur na športovú gymnastiku v hale Bercy vrátane finálových blokov. K dispozícii budú aj lístky od 24 do 980 eur na atletické súťaže na štadióne Stade de France.

Atraktívne duely v plážovom volejbale po Eiffelovou vežou, tenisové zápasy na Roland Garros i džudistické súboje v Arene Champ-de-Mars si môžu záujemci pozrieť od 24 do 420 eur.

Organizátori uvoľnia aj nové lístky na dráhovú cyklistiku, stolný tenis i na oba ceremoniály. Otvárací pri Seine sa bude dať sledovať od 90 eur, záverečný na Stade de France od 250 eur.

Zároveň sa začnú predávať aj nové vstupenky na kolektívne športy. K dispozícii budú lístky na zápasy futbalového i basketbalového turnaja vrátane zápasov amerických hráčov z NBA.

Zažite nezabudnuteľné chvíle s pohostinnosťou Paríža 2024!

V rámci programu Paris 2024 Hospitality predstavuje exkluzívny oficiálny dodávateľ On Location inovatívne a pohlcujúce zážitky z pohostinnosti pre olympijské hry. Nové ponuky predstavujú jedinečnú príležitosť byť v centre diania a zároveň si užívať špičkové služby. Súčasťou ponúk je aj dych berúci gastronomický zážitok na ikonickej Eiffelovej veži.

On Location ponúka aj oficiálne cestovné balíky, ktoré sú k dispozícii s mnohými možnosťami ubytovania (trvanie od 1 do 6 nocí v 3, 4 a 5-hviezdičkových hoteloch) vrátane vstupeniek na väčšinu športových podujatí v Paríži a v celom Francúzsku. On Location je jediným oficiálnym spôsobom, ako si kúpiť hospitality balíky na olympijské hry 2024 v Paríži.

PLATFORMA NA NÁKUP BALÍČKOV

Podujatia a športovci
paris

Súvisiace

Do olympijských hier v Paríži zostáva

Exkluzívny partner
Generálni partneri
Hlavní partneri
Partneri MOV