Šport a olympizmus
Oznamy
1 min. čítania

Ponuka štipendia na štúdium medzinárodného programu Master of Sport Administration

Slovenský olympijský a športový výbor podpísal v roku 2019 memorandum o spolupráci s Ruskou medzinárodnou olympijskou univerzitou (RIOU), ktorá umožňuje záujemcom zo Slovenska využiť štipendium na štúdium medzinárodného programu Master of Sport Administration (MSA). Záujemcovia o štúdium v akademickom roku 2021/22 sa môžu prihlásiť do 30. mája 2021.

Program je určený pre zamestnancov národných olympijských výborov, športových federácií a klubov, ale aj iných organizácií, ktoré pôsobia v športe. Cieľom programu je tréning novej generácie športových manažérov so strategickými aj operačnými schopnosťami na profesionálnu prácu v akomkoľvek ekonomickom prostredí.

Študenti MSA sa naučia, ako efektívne riadiť športoviská, podujatia, kluby, finančné a informačné toky v športe a ako budovať vhodné marketingové stratégie. Školia sa v právnych aspektoch športu a metodológii výskumu. Minimálnou požiadavkou na študentov je bakalárske vzdelanie a znalosť anglického jazyka.

V prípade záujmu o štúdium musia záujemci poslať vyplnenú prihlášku, anglický preklad bakalárskeho diplomu, potvrdenie o znalosti anglického jazyka (certifikát) a motivačný list do 30. mája na adresu [email protected].

Do olympijských hier v Paríži zostáva

Exkluzívny partner
Generálni partneri
Hlavní partneri
Partneri
Partneri MOV
Mediálni partneri
Dodávatelia
Partneri Maison Slovaque