Šport a olympizmus
2 min. čítania

Od pondelka v predaji nové vstupenky na olympijskú atletiku

Profile picture for user Pasuth
Peter
Pašuth
Stade de France sa počas OH 2024 sfarbí do fialovej farby.
Foto
Paris 2024 / Stade de France - Macary, Zublena et Regembal, Costan琀椀ni – Architectes©, ADAGP – Paris 2023 - Elie Stephane Azoulay / DPPI

V pondelok 4. marca odhalia organizátori Hier XXXIII. olympiády v Paríži nielen oficiálny plagát, ale spustia aj ďalšiu fázu predaja vstupeniek. Osobitný dôraz v nej budú klásť na atletiku. Lístkami chcú potešiť fanúšikov kráľovnej športov.

Atletické súťaže OH 2024 sa budú konať od 2. do 10. augusta na Stade de France v Paríži. Nové vstupenky sa začnú predávať v pondelok 4. marca od 10.00 h na oficiálnej webovej stránke Paríž 2024 tickets.paris2024.org.

VSTUPENKY NA OH 2024

V rámci „špeciálneho atletického predaja“ sa dostane do obehu niekoľko desiatok tisíc nových vstupeniek. Počas nasledujúcich týždňov pripravia organizátori niekoľko ďalších podobných akcií, počas ktorých uvoľnia do predaja doteraz neprístupné vstupenky na vybrané športové disciplíny.

Cena lístkov na predpoludňajší atletický program sa pohybuje od 24 eur, na večerné bloky od 85 eur s výnimkou toho, v ktorom sa pobeží finále na 100 m mužov, kde sa cena začína na 125 eurách.

Zažite nezabudnuteľné chvíle s pohostinnosťou Paríža 2024!

V rámci programu Paris 2024 Hospitality predstavuje exkluzívny oficiálny dodávateľ On Location inovatívne a pohlcujúce zážitky z pohostinnosti pre olympijské hry. Nové ponuky predstavujú jedinečnú príležitosť byť v centre diania a zároveň si užívať špičkové služby. Súčasťou ponúk je aj dych berúci gastronomický zážitok na ikonickej Eiffelovej veži.

On Location ponúka aj oficiálne cestovné balíky, ktoré sú k dispozícii s mnohými možnosťami ubytovania (trvanie od 1 do 6 nocí v 3, 4 a 5-hviezdičkových hoteloch) vrátane vstupeniek na väčšinu športových podujatí v Paríži a v celom Francúzsku. On Location je jediným oficiálnym spôsobom, ako si kúpiť hospitality balíky na olympijské hry 2024 v Paríži. 

PLATFORMA NA NÁKUP HOSPITALITY BALÍČKOV

Podujatia a športovci
paris

Súvisiace

Do olympijských hier v Paríži zostáva

Exkluzívny partner
Generálni partneri
Hlavní partneri
Partneri MOV