Športové aktuality
2 min. čítania

Ukáž sa! Posúvame termín podávania prihlášok

Máš od 10 do 18 rokov a chceš si splniť svoj športový sen? Povedz nám o ňom a získaj grant v projekte Ukáž sa! Termín registrácie sme predĺžili do 22. mája.

Nadácia Slovenského olympijského a športového výboru tento rok prerozdelí v rámci projektu Ukáž sa! sumu 50-tisíc eur. Víťaz môže na cestu za svojím športovým snom získať 4000 eur. Táto suma mu môže pomôcť v rozbehu jeho športovej kariéry.

VIAC O UKÁŽ SA!

Prihlasovanie do grantového programu Ukáž sa! zaberie len zopár minút. Prihlásiť sa môžu jednotlivci od 10 do 18 rokov, ale aj mládežnícke športové tímy a kolektívy. Už dnes sa o grant zaujímajú desiatky mladých športovcov. Ďalší už požiadali Nadáciu SOŠV o možnosť predĺženia podávania žiadostí, keďže majú rôzne športové a tréningové povinnosti doma a v zahraničí.

Nadácia SOŠV sa rozhodla žiadostiam vyhovieť a predĺžila pre všetkých termín na podávanie žiadostí a prihlasovania sa do 22. mája.

Aj v 7. ročníku grantového programu Ukáž sa! chce Nadácia SOŠV podporiť mladých talentovaných športovcov. Pri rozdeľovaní podpory bude prihliadať nielen na ich športové výsledky, ale aj na sociálne pomery. Doteraz bolo v rámci Ukáž sa! rozdelených viac ako 300-tisíc eur, ktoré pomohli k splneniu mnohých športových snov.

Projekt
Juniorský olympijský tím 2024
2 percent nadacia

Do olympijských hier v Paríži zostáva

Exkluzívny partner
Generálni partneri
Hlavní partneri
Partneri MOV