SOŠV
3 min. čítania

Objav svet olympijského marketingu a poď k nám na stáž!

Marketing Slovenského olympijského a športového výboru ponúka stáž pre ambicióznych mladých ľudí, ktorí chcú nahliadnuť do sveta športového a olympijského marketingu a získať skúsenosti nielen s organizáciou športového eventu, ale aj so sponzoringom a bežným životom olympijského marketingu.

Zisti, či hľadáme práve teba.

Čo všetko sa počas stáže naučíš? 

  • Organizácia športového podujatia Športuj Slovensko = Športuj Slovensko je jeden z našich hlavných projektov a jeho cieľom je ukázať deťom aj ich rodičom, že pohyb je zábava. Tento rok sa podujatie bude konať v štyroch slovenských mestách a ty budeš stáť pri ich organizácii. Nielenže navnímaš prípravy športového podujatia, ale sa na ňom aj priamo zúčastníš a budeš nám pomáhať s vopred zadefinovanými úlohami.
     
  • Organizácia exkluzívneho vyhodnotenia olympijských hier v Pekingu = po každých olympijských hrách organizujeme pre medailistov slávnostné vyhodnotenie a odovzdanie ocenení. Tento event nás čaká aj po zimných olympijských hrách v Pekingu. Ty budeš dôležitou súčasťou organizačného tímu, ktorého úlohou bude, aby to bol event, na ktorý naši olympionici tak skoro nezabudnú a budeš mať jedinečnú šancu stretnúť sa so svojimi idolmi z Pekingu. :)
     
  • Zistíš, ako prebiehajú stretnutia s partnermi = jednou z hlavných priorít nášho marketingu je získavanie partnerov, ktorí investujú do lepších podmienok slovenského športu. V rámci stáže sa zúčastníš na stretnutiach s našimi aktuálnymi i potenciálnymi partnermi a navnímaš športový a olympijský marketing v praxi. Tvojou úlohou bude najmä spracovanie zápisu zo stretnutí, ale i príprava samotného stretnutia.
     
  • Vyskúšaš si bežnú agendu našich kolegov na marketingu = pomôžeš nám spracovať prezentácie pre partnerov a súčasťou tvojej stáže bude i práca s tabuľkami a číslami. 

Koho hľadáme? 

  • študentku alebo študenta vysokej školy so zameraním marketing / masmediálne štúdia / športový manažment / žurnalistika 

Čo bude tvojou hlavnou úlohou?

Veľa sa pýtať a vyskúšať všetko, čo ťa na práci v športovom marketingu zaujíma. Hľadáme človeka, ktorému náš čas a naše know-how pomôžu odraziť sa do sveta marketingu a naštartovať budúcu kariéru.

Čo od teba očakávame?

  • samostatnosť
  • zodpovednosť 
  • dodržiavanie deadlinov 
  • aktívnu účasť na stáži = podľa dohody v našich priestoroch Domu športu v Bratislave a na eventoch 
  • chuť učiť sa nové veci a športový entuziazmus 

Dĺžka stáže: 1-2 mesiace

Forma stáže: neplatená stáž

Ideš do toho? 

Pošli nám svoj životopis a krátky motivačný list, v ktorom nám napíšeš pár viet o sebe a o tom, čo ťa baví, na e-mail [email protected] do 5. mája 2022.

paris

Do olympijských hier v Paríži zostáva

Exkluzívny partner
Generálni partneri
Hlavní partneri
Partneri MOV