SOŠV
Podcast
Bratislava
1 min. čítania

PODCAST: Zmeny v testovaní na doping po ruskom megaškandále

Kto bude testovať hokejistov zo všetkých tímov na blížiacich sa MS v ľadovom hokeji? Prečo sú toľkí cyklisti či bežci na lyžiach astmatici? Koľko testovaní musí vrcholový športovec podstúpiť za rok? Ako prebieha dopingová kontrola?

V dnešnom podcaste si môžete vypočuť rozhovor s riaditeľkou Antidopingovej agentúry SR Žanetou Csáderovou. Dozviete sa z neho komplexné informácie a zaujímavosti o dopingovom testovaní a všetkom, čo s tým súvisí.

Olympijský podcast môžete počúvať nielen prostredníctvom počítača, ale aj mobilného telefónu. Mobilné telefóny s operačným systémom iOS majú predinštalovanú aplikáciu Podcasty. Mobilné telefóny s operačným systémom Android ponúkajú množstvo bezplatných aplikácií na počúvanie podcastov (Podcasty Google, Podcast Addict...). Olympijský podcast môžete počúvať taktiežna Spotify. Do vyhľadávania vo svojich aplikáciách, cez ktoré nás chcete počúvať, zadáte "Olympijský podcast", nastavíte si automatické odoberanie a každý týždeň môžete počúvať rozhovory so zaujímavými ľuďmi o zaujímavých témach z oblasti športu. 

paris

Do olympijských hier v Paríži zostáva

Exkluzívny partner
Generálni partneri
Hlavní partneri
Partneri MOV