Športové aktuality
2 min. čítania

SOŠV spúšťa výberové konanie na projekt Slovenský dom Tokio pre agentúry

BRATISLAVA 1. marca (SOŠV) - Pri príležitosti olympijských hier 2020 v  japonskom Tokiu plánuje Slovenský olympijský a športový výbor (SOŠV) realizovať v dejisku podujatia projekt Slovenského domu. Hlavným cieľom Slovenského domu je prezentácia Slovenska v mieste konania olympijských hier a prilákanie čo najväčšieho počtu návštevníkov nielen zo Slovenska.

Slovenský dom v Tokiu by mal predstavovať reprezentačné miesto na oficiálne stretnutia výpravy a hostí SOŠV, ako aj medzinárodnej olympijskej komunity. Zároveň má poskytnúť zázemie na tlačové konferencie a mediálne prezentácie Slovenského olympijského tímu a byť epicentrom osláv úspechov slovenských športovcov.

SOŠV poskytuje licenciu na prevádzku Slovenského domu a na prezentáciu Slovenského olympijského tímu v jeho priestoroch. SOŠV zároveň poskytuje súčinnosť pri zabezpečení lokality Slovenského domu i pri tvorbe celého konceptu projektu, ako aj pri komunikácii s Medzinárodným olympijským výborom (MOV) a s organizačným výborom OH 2020 v Tokiu.

SOŠV týmto spúšťa výberové konanie na projekt Slovenský dom Tokio pre agentúry.

V prípade záujmu nás kontaktujte na [email protected] a my vám obratom pošleme presné zadanie. Výberové konanie je spustené do 15. marca, vyhodnotenie prebehne začiatkom apríla.

paris

Do olympijských hier v Paríži zostáva

Exkluzívny partner
Generálni partneri
Hlavní partneri
Partneri MOV