SOŠV
3 min. čítania

Spoločnosť CZ SLOVAKIA pomôže SOŠV v projekte Pripravení na Tokio

Slovenský olympijský a športový výbor (SOŠV) a spoločnosť CZ SLOVAKIA, a. s., ktorej značku nesú viaceré úspešné developerské investície vrátane aktuálneho projektu Nový Ružinov, sa stali partnermi v projekte Pripravení na Tokio. Spoločne budú motivovať verejnosť k aktívnemu životnému štýlu. Projekt Pripravení na Tokio sa skladá zo štyroch dielčích programov, ktoré spoločne tvoria jeden zmysluplný a atraktívny celok. Navzájom jednotlivé programy prepájajú predovšetkým olympijské kruhy, ktoré spájajú celý športový svet.

Celý projekt Pripravení na Tokio sa začne už v apríli Olympijskou štafetou, ktorú odštartujú v Bratislave. Jej súčasťou budú Olympijské dni v školách. Od 18. apríla sa v Prešove a potom postupne v Košiciach, Banskej Bystrici, Žiline, Nitre, Trenčíne, Trnave a Bratislave uskutočnia jednodňové akcie pod hlavičkou Športuj Slovensko, počas ktorých sa uskutoční množstvo športových aktivít, nebude chýbať ani bohatý kultúrny program obohatený o koncept televízie JOJ pod názvom JOJka v meste. Vyvrcholením slovenskej časti Pripravení na Tokio bude Olympijský festival, ktorý v čase olympijských hier na prelome júla a augusta budú hostiť bratislavské Zlaté piesky. V rámci projektu Pripravení na Tokio bude fungovať v japonskej metropole aj Slovenský dom. „Sme presvedčení, že aj naším projektom Pripravení na Tokio, ktorému prikladáme veľkú dôležitosť, sa nám podarí viac rozhýbať Slovensko a pritiahneme k športovaniu ďalších ľudí. Šport a pohybové aktivity sú pre širokú verejnosť veľmi dôležité,“ vyjadril sa prezident Slovenského olympijského a športového výboru Anton Siekel.

V jednotlivých slovenských mestách počas akcií Športuj Slovensko a Olympijského festivalu vyrastie jedno veľké megaihrisko. Nebudú na ňom chýbať ani identifikácia športových talentov či autogramiády úspešných športovcov. „Tešíme sa na dni plné športu a zábavy, ktoré nepochybne prispejú k rozvoju pohybových aktivít množstva ľudí. Aj v našom najnovšom developerskom projekte Nový Ružinov venujeme v multifunkčnom parku zvláštnu pozornosť športovaniu obyvateľov. Veríme, že aj projekt Pripravení na Tokio ich podnieti k väčšiemu pohybu. Sme presvedčení, že vďaka partnerstvu s našou spoločnosťou sa podarí Slovenskému olympijskému a športovému výboru preniesť kúsok z atmosféry v Tokiu aj na Slovensko,“ uviedla predsedníčka predstavenstva CZ SLOVAKIA, a.s., Katarína Czuczová.

O spoločnosti CZ SLOVAKIA, a.s.

Spoločnosť CZ SLOVAKIA, a.s., založená v roku 1993, sa primárne venuje developmentu nehnuteľností na slovenskom a zahraničnom realitnom trhu. Portfólio aktivít CZ SLOVAKIA, a.s. zahŕňa realizáciu kancelárskych budov, rezidenčných komplexov, obchodných zón, ale aj priemyselných areálov. Značku CZ SLOVAKIA nesú viaceré úspešné investície. Skúsenosti, ktoré spoločnosť nadobudla počas rokov svojej existencie jej poskytujú spoľahlivý základ pre neustálu expanziu. V súčasnosti spoločnosť realizuje niekoľko realitných projektov v Európe a v juhovýchodnej Ázii. Medzi významné súčasné aktivity CZ SLOVAKIA patrí aj projekt Nový Ružinov.

Cieľom tohto odvážneho projektu je vybudovať v doteraz nevyužívanej časti Ružinova novú modernú mestskú štvrť, ktorá bude ponúkať plnohodnotný život s komplexnými službami občianskej vybavenosti a vynikajúcou dostupnosťou do centra mesta a zároveň nezahustí existujúcu výstavbu. Spolu je vo všetkých fázach projektu naplánovaných okolo 1040 bytov.

paris

Do olympijských hier v Paríži zostáva

Exkluzívny partner
Generálni partneri
Hlavní partneri
Partneri MOV