Šport a olympizmus
3 min. čítania

SPORT (R)EVOLUTION 2022 ponúka zaujímavé prednášky i diskusie

Profile picture for user Pasuth
Peter
Pašuth

Trvalá udržateľnosť v športe, jeho financovania a organizácia športových podujatí sú tri hlavné okruhy tém, o ktorých sa bude hovoriť 16. novembra počas 4. ročníka konferencie SPORT (R)EVOLUTION. Po dvoch rokoch, keď sa konferencia konala v on-line prostredí, sa športová rodina môže opäť stretnúť na jednom mieste a diskutovať aj na ďalšie témy, ktoré ju trápia.

SPORT (R)EVOLUTION sa uskutoční v stredu 16. novembra od 9.00 h v bratislavskom hoteli NH Gate One. Prinášame základné informácie o 4. ročníku konferencie.

1. Zaujímavé prednášky a diskusie

Tento rok je konferencia otvorená pre všetkých so záujmom o šport a dianie v športovom svete. Z rôznych športových organizácií môžu prísť viacerí záujemcovia o šport. Na rozdiel od predošlých dvoch rokov sa konferencia uskutoční prezenčne a nebude v on-line svete.

Program konferencie sme vyskladali s dôrazom na aktuálne problémy, ktoré trápia slovenský šport a rezonujú v ňom.

2. „Vstupné“ na SPORT (R)EVOLUTION sa neplatí

Konferencia je spolufinancovaná z prostriedkov Európskej únie Erasmus+ na projekt ASAP, podporujú ju aj partneri SOŠV TIPOS a STRABAG. SPORT (R)EVOLUTION bude preto aj tento rok pre všetkých zadarmo. Napriek tomu je súčasťou vstupu občerstvenie typu coffee break. V prípade, že by ste potrebovali väčšie občerstvenie, k dispozícii je reštaurácia hotela Gate One.

3. Záznam z konferencie

Na rozdiel od posledných dvoch rokov sa tentoraz všetci účastníci stretnú v hoteli Gate One. Ak zmeškáte niektorú diskusiu, prípadne si ju budete chcieť pozrieť ešte raz, k dispozícii bude záznam. Po skončení konferencie dostanú všetci účastníci link, na ktorom si budú môcť záznam pozrieť. V prípade záujmu si môžete pozrieť aj záznamy z predošlých ročníkov.

4. Interakcia so spíkrami a hosťami

Ak vás nejaká téma zaujme a budete sa chcieť diskutujúcich niečo opýtať, je to jednoduché. Môžete sa ich spýtať v rámci Hyde Parku, prípadne aj počas coffee breakov či v zákulisí konferencie. Cieľom SPORT (R)EVOLUTION je, aby sa ľudia zo športového prostredia stretli a spoločne diskutovali na rôzne témy.

5. AKÉ SÚ MOŽNOSTI PARKOVANIA POČAS KONFERENCIE?

V okolí hotela Gate One je k dispozícii dostatok parkovacích miest. V prípade naplnenia kapacít sú parkovacie miesta k dispozícii aj v neďalekom obchodnom centre. Keďže hlavná téma konferencie je udržateľnosť v športe, pre bratislavských účastníkov odporúčame použiť mestskú hromadnú dopravu. V pešej dostupnosti hotela Gate One sú zastávky liniek 61, 63, 65, 69, 96 a 163.

paris

Do olympijských hier v Paríži zostáva

Exkluzívny partner
Generálni partneri
Hlavní partneri
Partneri MOV