Športové aktuality
2 min. čítania

Vlhová, Nemec či Cehlárik sa zabavili na svadbách

Peter Cehlárik s manželkou Soňou zverejnili túto fotografiu zo svojho svadobného dňa na sociálnych sieťach.
Foto
INSTAGRAM (pc)

V posledných týždňoch sa konalo viacero športových svadieb. Obdobie po skončení sezón využili v predošlých dňoch na svadbu aj hokejista Peter Cehlárik a kondičný tréner Šimon Klimčík, na ktorého oslave nechýbali ani jeho zverenci – olympijská víťazka Petra Vlhová či bronzový medailista zo ZOH 2022 Šimon Nemec.

Dva prestupy Petra Cehlárika

Peter Cehlárik svadba
Radosť Petra Cehlárik a jeho manželky Sone.
Foto
INSTAGRAM (pc)

Hokejový útočník Peter Cehlárik, ktorý sa môže pochváliť olympijským bronzom z Pekingu i titulom najlepšieho ofenzívneho hráča majstrovstiev sveta 2021 v Rige, urobil v posledných dňoch dva prestupy. Najskôr z ruského Omska do švajčiarskeho Zugu, kde podpísal kontrakt do konca sezóny 2023/24. A následne aj do stavu manželského, keď si povedali áno so Soňou.

K životnému kroku mu blahoželali prostredníctvom sociálnych sietí aj kamaráti z hokejového prostredia Adam Húska či Juraj Slafkovský.

Šimon Klimčík oslavoval aj s olympijskou víťazkou

Svadba Šimona Klimčíka s Petrou Vlhovou
Rodinný tím Vlhovcov s olympijskou víťazkou Petrou (v červených šatách) s mladomanželmi Klimčíkovcami.
Foto
INSTAGRAM (pv)

Pred odchodom na sústredenie do Argentíny sa minulú sobotu dobre zabavila aj Petra Vlhová. Stabilný člen jej tímu a kondičný tréner aj viacerých hokejistov Šimon Klimčík si vzal za manželku dlhoročnú priateľku Ivanu.

„Na tento deň som sa tešila už roky. Včera sa bral môj kamoš, parťák, tréner a vlastne môj veľmi blízky človek. Šimonko a Ivanka, nech ste spolu šťastní,“ napísala v nedeľu na sociálnej sieti Instagram Petra Vlhová. Podľa jej statusu sa hostia veľmi dobre bavili až do rána bieleho.

Na hostine nechýbali ani ďalší zverenci Šimona Klimčíka. Mladomanželom blahoželali aj Šimon Nemec, česká reprezentantka v lyžovaní bývajúca a vyrastajúca v Liptovskom Mikuláši Martina Dubovská či hokejista Jakub Sukeľ.

Podujatia a športovci
paris

Do olympijských hier v Paríži zostáva

Exkluzívny partner
Generálni partneri
Hlavní partneri
Partneri MOV