Športové aktuality
2 min. čítania

Vstupenky na ZOH 2010 vo Vancouvri sa predávajú dobre aj v balíkoch

VANCOUVER 30. októbra (SITA, AP) - Globálna ekonomická kríza neubrala zo záujmu o vstupenky na súťaže zimných olympijských hier 2010 vo Vancouveri. V čase, keď do záveru prvej fázy predaja zostáva niečo viac ako týždeň, hlásia organizátori z Britskej Kolumbie, že na odbyt ide aj 120 menších balíkov obsahujúcich lístky na finálový zápas mužského hokejového turnaja. Navyše aj mimo Kanady sa predávajú vstupenky veľmi dobre. Podľa očakávania to platí aj o lístkoch na otvárací ceremoniál. "Nie je to také jednoduché ako vstať v piatok ráno a povedať si: ´Tak teda dnes poďme predať celý olympijský balík.´ Ľudia si účasť na takomto podujatí starostlivo plánujú," vysvetľuje prezident spoločnosti CoSport, oficiálneho distribútora pre ZOH.
Stratégia predaja "balíkov" je iná ako pri jednotlivých lístkoch, o majiteľoch ktorých vo väčšine rozhodne žreb spomedzi prihlásených záujemcov. Individuálne žiadosti sa dajú podať do 7. novembra. Až po lotérii si budú môcť úspešní uchádzači lístky kúpiť. Potom budú nasledovať ešte ďalšie dve fázy predaja.

© 2008, Autorské práva SITA a.s a uvedené agentúry. Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto obrazovky bez predchádzajúceho písomného súhlasu SITA a.s. a uvedených agentúr je výslovne zakázané

Podujatia a športovci
paris

Súvisiace

Do olympijských hier v Paríži zostáva

Exkluzívny partner
Generálni partneri
Hlavní partneri
Partneri MOV