Šport a olympizmus
2 min. čítania

FNPŠ vyhlásil štvrtú výzvu na športovú infraštruktúru vo výške 17 miliónov eur

pp, FNPŠ
Foto
FNPŠ

Fond na podporu športu v nadväznosti na uznesenie svojej správnej rady zverejnil štvrtú výzvu na predkladanie žiadostí o poskytnutie príspevku určeného na výstavbu, rekonštrukciu a modernizáciu športovej infraštruktúry v celkovej finančnej výške 17 miliónov eur.

Spolufinancovanie zo strany žiadateľa je vo výzve opätovne nastavené na minimálne 30 percent z celkových oprávnených výdavkov na projekt, pričom vyššie percento znamená viac bodov a väčšiu šancu na úspech.

„Je možné, že po schválení štátneho rozpočtu na nasledujúci rok a verejne politikmi deklarovanom navýšení finančných prostriedkov pre fond môže prísť k navýšeniu alokácie výzvy do termínu 29. 2. 2024, do ktorého je možné žiadosti o príspevok podávať,“ povedal Ladislav Križan, predseda správnej rady Fondu na podporu športu.

Detaily výzvy, ako aj všetky podstatné informácie pre žiadateľov nájdu záujemcovia na webe fnps.sk v sekcii športová infraštruktúra – aktuálne výzvy.

Systém fnps.egrant.sk bude pre záujemcov otvorený v termíne od 1. do 29. februára 2024. Pred 1. februárom 2024 bude systém fnps.egrant.sk otvorený iba na registráciu žiadateľa, avšak bez prístupu do formulára na podávanie žiadostí.

Konzultácie ku výzve je možné adresovať výhradne mailom od 8. januára 2024 na adresu [email protected].

Žiadosť je nutné zaslať bez príloh aj fyzicky najneskôr do 29. februára 2024.

Fond na podporu športu priebežne na svojom webovom sídle zverejní všetky relevantné informácie týkajúce sa výzvy.

paris

Do olympijských hier v Paríži zostáva

Exkluzívny partner
Generálni partneri
Hlavní partneri
Partneri MOV