SOŠV
5 min. čítania

Na Olympijskom festivale vás budú zabávať aj hrdí partneri Slovenského olympijského tímu

Partneri Olympijského festivalu si pre návštevníkov pripravili množstvo zábavných aktivít.

TIPOS na Olympijskom festivale

Stánok národnej lotériovej spoločnosti TIPOS, ktorý je naším exkluzívnym partnerom, bude počas Olympijského festivalu v Šamoríne otvorený pre návštevníkov každý piatok, sobotu a nedeľu – vždy v čase od 10:00 do 19:00. Okrem toho bude stánok v rovnakých hodinách otvorený pre hostí aj v pondelok 26. júla.

Čo TIPOS pripravil pre svojich hostí? TIPOS, ako podporovateľ športu a e-športu na Slovensku, ponúkne fanúšikom zahrať si zaujímavé videohry so športovou tematikou a pripravená bude aj virtuálna realita. Hostia v stánku TIPOSu si budú môcť v uvedené dni, vždy o 16:00, zasúťažiť aj o milé ceny.


BILLA zóna

Hlavný partner Olympijského festivalu si počas 17 dní zábavy a športu pre vás pripravil množstvo prekvapení, ako napríklad grilovačku s BERTO špecialitami (23.7. a 31.7. od 15:00 do 19:00 hod.), rozdávanie ALGIDA zmrzliny cez víkendy (23. – 25.7 a 30.7 – 1.8.) a palacinky z rastlinných mliek Body & Future.

Ďalej súťaže o atraktívne ceny s HENKEL a množstvo ďalších ochutnávok ako pekárenské produkty PENAM, OVKO desiaty, Corny tyčinky, ovocie a iné dobroty. Držitelia BILLA BONUS karty budú mať každý piatok až nedeľu LAVAZZA kávu zadarmo.

V BILLA zóne ďalej nájdete:

Koleso šťastia - po splnení úlohy si návštevník vytočí svoju výhru,

BILLA olympijský kvíz – kvíz o olympizme a olympionikoch o ceny BILLA a jej partnerov

Oddychová zóna s BUPI – lehátka, sedenie, piknik deky, chill out zóna, tuli vaky

Detský kútik - tvorivé dielne pre deti, hry, tvorivé aktivity

BILLA čitáreň – knihy a časopisy na čítanie

Športové aktivity a nafukovacie hrady...


SPP zóna

Hlavný partner Slovenského olympijského tímu SPP si pre návštevníkov Olympijského festivalu pripravil množstvo zábavných aktivít cez týždeň i víkend. Hlavnú úlohu hrá životné prostredie.

Čo môžete v SPP zóne zažiť počas týždňa aj víkendu?

Hashtag printer

- Hashtag printer - foto aktivita, ktorá je postavená na postovaní návštevníckych fotiek na ich osobný instagramový profil. Týmto spôsobom sa fotografie dostávajú do virtuálneho prostredia. Z vytlačených fotiek vytvárame fotogalériu, z ktorej si návštevník vyberá svoje fotografie.

Upokojujúca hudba

Máte toho dosť a potrebujete si oddýchnuť? Príďte relaxovať do SPP zóny. Dostanete slúchadlá, vyberiete si relaxačnú hudbu a oddychujete.

Zelené kvízy

Príďte si preveriť svoje vedomosti z oblasti ekológie. Každý, kto sa do kvízu zapojí, získa od SPP darček. To však ani zďaleka nie je všetko. Každý deň sa bude žrebovať výherca vouchera na e-skúter.

Piatková Veda pre deti

Piatky budú venované vede a najmenším návštevníkom Olympijského festivalu. Malí vedci budú svedkami interaktívnych a zaujímavých pokusov na témy spojené s elektrinou. Veda pre deti je vedecký zábavný projekt, ktorý je určený pre deti do 10 rokov.

Víkend v SPP zóne

Aktivity s e-bicyklami

1. Ako vzniká elektrina? Vytvorte si vlastnú šliapaním do pedálov! Na tomto víkendovom workshope sa dozviete, ako funguje vzťah energia vs. životné prostredie. Budeme sa tiež venovať aj motivácii k zmene vlastného správania.

2. Výroba cukrovej vaty

Vyrobili ste si už cukrovú vatu šliapaním do pedálov? Teraz máte jedinečnú šancu!.

3. Cyklo šprint na 500 m

Rozkaz znie jasne. Posaďte sa na (ukotvený) bicykel a prejdite dráhy najrýchlejšie!

Náš hlavný partner SPP sa už teší na vašu návštevu vo svojej zóne!


ALLIANZ ZÓNA

Poďte sa pozrieť, čo si pre vás pripravil náš hlavný partner Allianz! Aj v jeho zóne nájdete množstvo zábavy.

Nabíjačkáreň

Vybil sa vám na festivale mobil? Žiadny strach! Cez týždeň i víkend ho môžete odniesť do Allianz nabíjačkárne.

Vyhrajte s Allianz žrebmi

Olympijský festival bude plný výhier. So stierateľnými žrebmi, ku ktorým sa dostanete v Allianz zóne, môžete vyhrať skvelé vecné ceny. Príďte si po svoj žreb!

Plážový volejbal

Príďte si s rodinou alebo s priateľmi zahrať plážový volejbal do Allianz zóny. Volejbalové ihrisko bude k dispozícii pre deti i dospelých.

Trampolína

Na gigantickej trampolíne si môžu zaskákať nielen deti, ale aj dospelí. Cez víkend vám pri skákaní spravíme aj fotografie.


Zlatý Bažant 0,0% zóna

Kopu zábavy na Olympijský festival prinesie aj ďalší hlavný partner Slovenského olympijského tímu Zlatý Bažant 0,0%!

Vlastný reklamný spot “Ideme do Tokia”

Staňte sa hviezdou reklamy Zlatý Bažant 0,0%! Postavíte sa pred green screen, vyberiete si svoje pozadie (hory, hrádza, park či ihrisko), ako aj svoj obľúbený šport a rekvizitu k nemu (basketbal, beh, skejtbording alebo chôdzu) a ideme na to! My váš spot zakončíne video s prilietajúcim Zlatým Bažantom a pošleme vám ho na e-mail.

Svieža liga

Roztočte na prste basketbalku alebo driblujte o koleno futbalovú loptu. My vaše športové výkony zachytíme na pohyblivých obrázkoch, ktoré vám hneď pošleme na e-mail. Z týchto netradičných pohybových disciplín si rovno vytvoríme aj vlastné športové kategórie, ktoré budeme vyhodnocovať každý deň ako Extra sviežu ligu!

Beer pong a ping pong

Netradičná zábava ping pong a beer pong na pivných setoch

Dáma a Pexeso

Spoločenské zábavné hry s plechovkami v hlavnej úlohe

Prenájom kolobežiek

Workoutová zóna

Zóna pre dospelých v exteriéri, ktorí sa chcú nabiť energiou a zatrénovať si.

Slovenský olympijský tím ďakuje za podporu partnerom Olympijského festivalu.

paris

Do olympijských hier v Paríži zostáva

Exkluzívny partner
Generálni partneri
Hlavní partneri
Partneri MOV