Šport a olympizmus
SOŠV
4 min. čítania

SPORT (R)EVOLUTION ponúkne pohľad do zákulisia olympijských hier i sveta NHL

Najväčšia športová konferencia SPORT (R)EVOLUTION je po úspešnej minuloročnej premiére späť. Tentoraz bude 16. septembra 2020 online a divákom poskytne prostredníctvom špeciálnej platformy rovnaký zážitok, ako keby boli priamo v konferenčnej sále. Na SPORT (R)EVOLUTION 2020 opäť nebudú chýbať zaujímavé témy a obohacujúce diskusie vrátane exkluzívnych pohľadov do zákulisia príprav olympijských hier a sveta hokejovej NHL. Odborná verejnosť i fanúšikovia športu si môžu vstupenky na unikátnu konferenciu kúpiť už dnes za zvýhodnenú exkluzívnu cenu.  

Slovenský olympijský a športový výbor (SOŠV) nadviazal na vlaňajší úspešný koncept premiérovej konferencie SPORT (R)EVOLUTION, ktorú navštívilo 600 účastníkov. Aj v dnešnej dobe, výrazne ovplyvnenej koronavírusom, organizuje jedinečnú konferenciu o športe, rozsahom i obsahovou náplňou najväčšiu na Slovensku. Unikátnosť podporuje aj rozmanitosť tém od odborných až po lifestylové, široké spektrum diskusií sa osvedčilo už pred rokom. Presun konferencie na exkluzívnu online eventovú platformu ukazuje, že moderné technológie nie sú pre SOŠV cudzie a SOŠV chce kráčať s trendami modernej doby. Usporiadanie konferencie na online platforme reflektuje aj zdravotný rozmer, jej konanie neovplyvnia ani prípadné nové opatrenia na zabránenie šírenia vírusu SARS-CoV-2 a choroby Covid-19. SOŠV zároveň presunom SPORT (R)EVOLUTION do online sveta potvrdzuje svoj zámer byť čo najviac ekologický a priateľský k životnému prostrediu, keďže nie sú potrebné žiadne tlačoviny, neprodukuje sa odpad a nevyužívaním automobilovej prepravy sa znižujú aj emisie CO2.

Počas dvanástich hodín športového programu sa 16. septembra na dvoch pódiách vystriedajú mnohé osobnosti slovenského športu i hostia zo zahraničia. Na pozvanie SOŠV budú diskutovať nielen o športovej legislatíve a financovaní športu, ale aj o marketingu, psychológii, zdravom životnom štýle, nových médiách i nových fenoménoch športového sveta. O zákulisí príprav olympijských hier bude rozprávať Toshio Tsurunaga z Medzinárodného olympijského výboru, pohľad do šatne i zákulisia NHL zasa prinesie hokejový hráčsky agent Gerry Johannson, ktorý dohadoval kontrakty pre Careyho Pricea, Ryana Getzlafa či Brenta Seabrooka. Diskutovať na SPORT (R)EVOLUTION 2020 budú aj prezident SOŠV Anton Siekel, štátny tajomník pre šport Ivan Husár, Danka Barteková, Attila Végh, Richard Varga, Expl0ited či Martina Moravcová. Celkovo sa uskutoční štrnásť diskusií, v ktorých sa vystrieda 35 hostí.

„Našimi cieľovými skupinami sú opäť športoví odborníci, samotní športovci a v neposlednom rade fanúšikovia a športoví nadšenci. Konferencia priniesla už vlani pri premiére mnohé zaujímavé podnety, aj teraz chceme diskutovať o mnohých dôležitých športových témach. Program je skutočne bohatý, okrem tém pre športových odborníkov pripravujeme zaujímavé lifestylové, ktorými chceme osloviť širokú verejnosť. Veríme, že sme opäť pripravili pre každého záujemcu atraktívny program,“ povedala riaditeľka marketingového oddelenia Slovenského olympijského a športového výboru Kristína Czuczová.

Dôležitým prvkom unikátnej konferenčnej online platformy je jej interaktívnosť. Účastníci SPORT (R)EVOLUTION 2020 budú mať možnosť zapájať sa do diskusií, komunikovať v reálnom čase s hosťami i navzájom medzi sebou, budú môcť zdieľať svoje odkazy, ale aj nadväzovať nové užitočné kontakty. Z domova či práce dostanú plnohodnotný zážitok, ktorý v maximálnej miere vynahradí ich fyzickú účasť na podujatí.

„Aj z pohodlia kancelárie či obývačky budú mať návštevníci pocit, že sú skutočne na konferencii. Nebude to totiž klasický livestream prenos, na aký sú mnohí v dnešnej dobe zvyknutí. Prinášame plnohodnotný zážitok živej konferencie. Návštevníci sa môžu pripojiť odkiaľkoľvek, stačí mať len dobré pripojenie a chuť dozvedieť sa niečo nové zo sveta športu. Bonusom bude sedemdňový archív, v rámci ktorého si môže návštevník pozrieť diskusiu, ktorú zmeškal, alebo ho viac zaujala,“ doplnila Kristína Czuczová.

Všetky informácie o konferencii, na ktorej príprave pre SOŠV sa podieľa eventová agentúra bloomark, i o predaji vstupeniek so špeciálnymi kódmi sú na webe www.sportrevolution.sk. V prvej fáze do 15. augusta bude cena lístka cena 25 eur, mesiac pred začiatkom konferencie už bude stáť 30 eur.

paris

Do olympijských hier v Paríži zostáva

Exkluzívny partner
Generálni partneri
Hlavní partneri
Partneri MOV