Športové aktuality
Ufa
1 min. čítania

Zápasníčka Zsuzsanna Molnár získala bronz na juniorských MS

Zsuzsanna Molnár
Foto
Juniorský olympijský tím

Slovenská zápasníčka Zsuzsanna Molnár si z juniorských majstrovstiev sveta v ruskej Ufe odnáša bronzovú medailu v hmotnostnej kategórii do 68 kg. Vo štvrtok ju získala bez boja, jej súperka Arju Arjuová z Indie nenastúpila na súboj o 3. miesto pre zranenie. Dvadsaťročná slovenská reprezentantka pridala do svojej zbierky ďalší cenný úspech. Začiatkom júla si vybojovala striebro na juniorských ME v Dortmunde, v roku 2018 získala zlato na ME kadetiek v Skopje. Presadila sa už aj medzi ženami, v decembri 2020 skončila na turnaji Svetového pohára v Belehrade na bronzovej priečke.

Molnár dominovala v stredajšom štvrťfinále, keď zvíťazila nad Anastasiou Panasovičovou z Kazachstanu na lopatky. V semifinále nestačila na Američanku Amit Elorovú, ktorá vyhrala na technickú prevahu 11:0.

Z výsledkov MS junioriek v Ufe - do 68 kg, štvrťfinále: Zsuzsanna MOLNÁR (SR) - Panasovičová (Kaz.) 4:0 na lopatky, semifinále: Elorová (USA) - MOLNÁR 11:0 na technickú prevahu, o bronz: MOLNÁR - Arju Arjuová (India) nenastúpila pre zranenie

Podujatia a športovci
paris

Do olympijských hier v Paríži zostáva

Exkluzívny partner
Generálni partneri
Hlavní partneri
Partneri MOV