Šport a olympizmus
2 min. čítania

Ďalšia trojica návštevníkov výstavy Hokej menom Slovan získala zaujímavú cenu

Profile picture for user Pasuth
Peter
Pašuth
Foto
SOŠM

Trojica vyžrebovaných návštevníkov Slovenského olympijského a športového múzea, ktorí si so záujmom prezreli predovšetkým aktuálnu výstavu Hokej menom Slovan, sa už teší na návštevu sobotňajšieho zápasu hokejovej Ligy majstrov medzi HC Slovan a Mníchovom. Výstava k storočnici rekordného slovenského hokejového majstra potrvá do konca septembra a jej návštevníci stále môžu vyhrať aj atraktívne ceny.

Spomedzi návštevníkov Slovenského olympijského a športového múzea, ktorí navštívili expozíciu počas augusta a vyplnili zlosovateľný kupón, sa výhercami vstupeniek na zápas Ligy majstrov stali Jozef Žakovič, Eli Bakmaz a Zuzana Spodniaková.

O ceny aj počas septembra

Výstava Hokej menom Slovan je otvorená v Stálej expozícii prof. Vladimíra Černušáka SOŠM v Dome športu v Bratislave do konca septembra. Návštevníci sa naďalej môžu zapojiť do súťaže o hlavné ceny v súťaži od deväťnásobného slovenského hokejového majstra, ktorý oslavuje 100 rokov od svojho založenia.

Všetky súťažné vstupenky budú koncom septembra zaradené do hlavného žrebovania o dve celosezónne permanentky a zápasový dres HC Slovan Bratislava pre sezónu 2022/2023.

Návštevníci na výstave si môžu pozrieť aj originálne hrané dresy z rôznych období, medaily za umiestnenie vo federálnej lige, hrané hokejky, korčule a iné časti výstroja. Mladých návštevníkov zaujme aj maskot Harvy.

Okrem autentických zbierkových predmetov si návštevníci môžu pozrieť 25 krátkych filmov s unikátnymi archívnymi zábermi z minulosti deväťnásobného slovenského hokejového majstra. Časť sa venuje histórii klubu, časť najslávnejším hráčom a trénerom Slovana.

Otváracie hodiny výstavy Hokej menom Slovan

Výstava Hokej menom Slovan je pre individuálnych návštevníkov Slovenského olympijského a športového múzea v bratislavskom Dome športu na Junáckej 6 otvorená do konca septembra v sobotu, nedeľu a v pondelok od 12.00 do 17.00 h. V utorok, stredu a vo štvrtok od 9.00 do 15.00 h môžu výstavu navštíviť vopred nahlásené organizované skupiny, tábory či športové kluby.

Projekt
paris

Do olympijských hier v Paríži zostáva

Exkluzívny partner
Generálni partneri
Hlavní partneri
Partneri MOV