Šport a olympizmus
1 min. čítania

Endurance Day prepojí šport a podnikanie

Medzi športom a podnikaním existujú mnohé prepojenia a spoločné znaky, a práve na nich je založený projekt Endurance, ktorý koordinuje Fakulta managementu Univerzity Komenského. Súčasťou projektu je aj podujatie Endurance Day, ktoré sa uskutoční v piatok 14. októbra na pôde Fakulty telesnej výchovy a športu UK v Bratislave.

Hovoriť sa bude o aktuálnych témach prieniku športu a podnikania. Organizátori predstavia aj projekt a výsledky projektu Endurance.

Predpoludňajší blok je určený pre odborníkov, tvorcov politík a aktérov z oblasti podpory podnikania a športu. Okrem predstavenia projektu prináša atraktívne diskusné panely na témy podnikateľského vzdelávania, duálnej kariéry a inovačného podnikania v športe, ako aj príležitosť na networking.

Popoludňajší blok cieli aj na žiakov odborného vzdelávania v oblasti športu a podnikania, študentov, širšiu športovú a podnikateľskú komunitu. Prednášajúci a diskutujúci sa zamerajú v ňom na prepojenia medzi športom a podnikaním, ako aj na kariérne dráhy od športu k podnikaniu.

Registrácia

paris

Do olympijských hier v Paríži zostáva

Exkluzívny partner
Generálni partneri
Hlavní partneri
Partneri MOV