Šport a olympizmus
2 min. čítania

Športové kluby majú šancu na grant z Vyšehradského fondu - pozvánka

Slovenský olympijský a športový výbor, Ministerstvo školstva, vedy, výskumu a športu SR organizujú informatívne stretnutie o možnostiach na získanie grantov z Vyšehradského fondu. Vítaní sú zástupcovia zo športového prostredia, predovšetkým zo športových klubov a ďalších organizácií. 

Informatívne stretnutie sa uskutoční vo štvrtok 7. decembra od 11.00 do 13.00 h v Slovenskom olympijskom a športovom múzeu v Dome športu na Junáckej 6 v Bratislave. Záujemci o účasť sa musia vopred zaregistrovať.

REGISTRÁCIA

Vyšehradský fond  podporuje regionálne partnerstvá medzi mimovládnymi organizáciami a organizáciami občianskej spoločnosti, verejnými inštitúciami a samosprávami, súkromnými spoločnosťami a neziskovými organizáciami, ako aj vzdelávacími a výskumnými centrami, ktoré prispievajú k spolupráci vo vyšehradskom regióne (Slovensko, Česká republika, Maďarsko a Poľsko).

Fond umožňuje podporu spoločných športových podujatí a prípadných partnerstiev v oblasti športu s relevanciou k fondom podporovaným prioritám ako napr. regionálny rozvoj, turizmus, kultúra a spoločná identita, demokratické hodnoty , spoločenský rozvoj a pod. Prostredníctvom fondu bolo v minulosti podporených viacero projektov v oblasti športu.

paris

Do olympijských hier v Paríži zostáva

Exkluzívny partner
Generálni partneri
Hlavní partneri
Partneri MOV