Šport a olympizmus
2 min. čítania

Šanca vyhrať zájazd do Šanghaja v Let’s Move Street Challenge sa kráti

Foto
MOV

Ulica je tvoje športovisko – Hýb sa! Neprofesionálni športovci zapálení pre BMX freestyle, skejtbording a breaking majú posledné dni na zapojenie sa do online súťaže Let’s Move Street Challenge. V prípade úspechu zažijú atmosféru bojov o olympijské miestenky v týchto športoch.

Súťažiť o zájazdy na kvalifikačné podujatia v BMX freestyle, skejtbordingu a breakingu na olympijské hry 2024 do Šanghaja vrátane pohľadu do zákulisia a stretnutí s hviezdami pouličných športov je možné už len do 22. októbra. Ak máte v sebe kreativitu a vášeň k pohybu, stačí natočiť krátke video a poslať prihlášku.

Súťaž pripravil Medzinárodný olympijský výbor v spolupráci s celosvetovým olympijským partnerom, značkou Samsung. Cieľom je motivovať mladých ľudí k pohybu. Až 80 % mladých sa totiž podľa prieskumov nevenuje v dostatočnej miere športovým aktivitám. Kampaň „Let’s Move – Hýb sa“ chce vrátiť do každodenného života mladej generácie radosť z pohybu a motivovať ju k zdravému životnému štýlu.

Pravidlá súťaže Let’s Move Street Challenge sú jednoduché. Video zachytávajúce aktivity v BMX freestyle, skejtbordingu či breakingu nesmie presiahnuť 30 sekúnd, nemôže obsahovať citlivý obsah, reklamy či značkové loga. Možno je prihlásiť sa do dvoch kategórií. Hudba musí byť z audiotéky MOV. Zapojiť sa môžu športovci vo veku minimálne 13 rokov. Podmienkou je, aby mali pri natáčaní na hlave prilbu.

Víťazov vyberie odborná porota, možnosť hlasovať dostanú aj fanúšikovia.

INFORMÁCIE A PRIHLÁŠKY

Súťažné kategórie Let’s Move Street Challenge

BMX Awards (Ženy/Muži): Freestyle Park; Real Street; Dirt

Skateboarding Awards (Ženy/Muži): Park; Real Street; Street Park

Breaking Awards (Ženy/Muži): Best Round; Power Moves; Footwork

Creative Awards (Spoločná kategória): najlepšia produkcia, pouličná kultúra, najväčšie prekvapenie.

Tagy
paris
Ukazsa2024 Pankova

Do olympijských hier v Paríži zostáva

Exkluzívny partner
Generálni partneri
Hlavní partneri
Partneri MOV