Športové aktuality
2 min. čítania

Bizarné darčeky pod stromčekom: Čo všetko si rozbalili slovenskí športovci?

Vianočné svetre či ponožky sú klasika. Pod stromčekom sa však občas podarí rozbaliť si aj poriadne zaujímavý či bizarný darček. A čo naši športovci? Spomínajú si na nejaký naozaj zvláštny darček, ktorý si našli pod vianočným stromčekom?

Matej Tóth

Najhorší nebol žiadny, každý darček ma potešil (viac či menej). Sranda bola, keď sme dostali bicykel a išli sme ho hneď aj vyskúšať. Pred 30 rokmi ešte býval na Vianoce sneh.

Adam Žampa

Ani si nespomínam, že by som si našiel pod stromčekom niečo bizarné, alebo niečo, čo by som nechcel. Ježiško vždy vedel, čo má priniesť.

Alex Longová

Najbizarnejší – gastrolístky. Ale potešili.

Marcel Lomnický

Mal som 13 rokov a pamätám si, že som dostal pod stromček obyčajne gumové kopačky a ostal som zaskočený. Nevedel som, či sa mám tešiť alebo plakať, keďže som sa venoval atletike a rád som šprintoval. Navyše, nikdy som futbal nehral. Nakoniec vysvitlo, že na kopačkách sa musia odrezať štuple a môžem v nich začať hádzať kladivom. To bola moja prvá špeciálna "kladivárska obuv".

Jakub Grigar

Neviem o žiadnom takom darčeku, každý jeden je pre mňa gestom, že na mne niekomu záleží, a tým pádom som za každý jeden vďačný.

Filip Revaj

Najdivnejší darček, ktorý som dostal na Vianoce, bol od mojej kamarátky. Dostal som od nej krabicu od whisky, kde bol schovaný list, proteínové tyčinky a časopis Playboy.

Gabriela Gajanová

Nespomínam si, že by som niekedy dostala niečo, čo by ma takýmto spôsobom prekvapilo.

Monika Chochlíková

Keď som bola menšia, dostala som sadu štetcov, a to rovno dvakrát tú istú. A využíval to tatino, keď chcel niečo zalepiť tekutým lepidlom.

Patrik Jány

Taký najzvláštnejší a zároveň najvtipnejší darček, čo som dostal, boli určite vianočné trenky s rolničkami. Nemali bohvieaké využitie, ale na prekvapenie sú naozaj pohodlné.

Patrik pripojil aj fotodôkaz.
Patrik pripojil aj fotodôkaz.
Juniorský olympijský tím 2024
2 percent nadacia

Do olympijských hier v Paríži zostáva

Exkluzívny partner
Generálni partneri
Hlavní partneri
Partneri MOV