Športové aktuality
3 min. čítania

Čo naši športovci prajú Slovensku a slovenskému športu v roku 2021?

Foto
TASR - Pavel Neubauer

Rok 2020 sa skončil. Bol to rok v znamení šíriaceho sa koronavírusu. Pre pandémiu sa museli zrušiť aj viaceré významné športového podujatia na čele s futbalovým EUROM, MS v hokeji a olympijskými hrami v Tokiu. Všetci dúfame, že rok 2021 bude lepší ako ten minulý a veríme, že sa bude niesť v duchu víťazstva nad Covidom-19 a návratu k predošlému spôsobu života.

Dúfajú v to aj slovenskí športovci. Opýtali sme sa ich teda, čo by popriali krajine a slovenskému športu do nového roku 2021.

Matej Tóth

Nech je opäť normálny. Nech môžeme športovať, stretávať sa, cestovať, deti chodiť do školy, cvičiť a byť pritom v bezpečí. Poučme sa z roku 2020, zoberme si z neho to dobré. Menej konzumu, viac ľudskosti, spolupatričnosti, pobytu v prírode, pohybu.

Marcel Lomnický

Slovensku prajem veľa zdravia a nech je nasledujúci rok prosperujúcejší ako ten súčasný. Slovenským športovcom želám veľa síl a motivácie v takto zložitej situácii, aby nestratili víziu a hnali sa ďalej za svojimi snami. OH sa blížia!

Barbora Mokošová

Držím všetkým palce, nech sa im darí a sú zdraví. To v tejto situácii potrebujeme všetci a veľmi si želám nech je rok 2021 úplne obyčajný a normálny.

Adam Žampa

Určite všetkým veľa zdravia, je to to najcennejšie, čo máme a hlavne nech už zmizne Covid-19, aby sme všetci mohli slobodne robiť to, čo chceme.

Jakub Grigar

V prvom rade nech už vyhráme náš boj proti tejto neviditeľnej pliage, ktorá veľmi narušila nielen naše zdravie, ale aj vzťahy a správanie. Verím, že keď sa nám to podarí, budeme znovu žiť trochu voľnejšie a tým pádom aj šťastnejšie! No a, samozrejme, nejaká tá olympijská medailička by určite nebola na škodu!

Monika Chochlíková

Slovensku by som popriala hlavne veľa zdravia a pozitívnej energie a slovenskému športu veľa úspechov, adekvátnych podmienok a veľa peňazí.

Richard Tury

Prajem najmä to zdravie. Tento rok bol pre nás dosť iný, silný a náučný, a preto by sme si mali všetci vážiť zdravie. Tie ostatné veci prídu.

Alex Longová

Všetkým by som chcela popriať, aby v sebe našli pokoj a pokoru v tento zvláštny čas. Prajem si, aby bol každý zdravý a tešil sa aj z maličkostí.

Gabriela Gajanová

Slovenskému športu a všetkým športovcom želám hlavne veľa zdravia a odhodlania do ďalšej práce, úspechov a radosti z toho, čo robia.

Podujatia a športovci
paris

Do olympijských hier v Paríži zostáva

Exkluzívny partner
Generálni partneri
Hlavní partneri
Partneri MOV