Šport a olympizmus
2 min. čítania

Zabavte sa 16. júna na Olympijskom dni v Nitre

Profile picture for user Pasuth
Peter
Pašuth

Olympijský deň v Nitre je už za dverami. V piatok 16. júna sa na futbalovom štadióne v Nitre budú zabávať, športovať i rozdávať podpisy účastníkom mnohí známi športovci. Predovšetkým medzi deti zavítajú aj Anastasia Kuzminová, Rory Sabbatini či hokejisti HK Nitra.

Na návštevníkov Olympijského dňa čakajú mnohé športy, atrakcie a zaujímaví účinkujúci. Obyvatelia a obyvateľky Nitry, malí i veľkí, majú šancu osláviť celosvetový Olympijský deň, zašportovať si a dobre sa zabaviť. Keďže heslo Olympijského dňa je „Rozhýb sa“ pripravené sú športoviská i okruh na behy pre rôzne vekové kategórie.

PROGRAM OLYMPIJSKÉHO DŇA

Na hlavnom pódiu sa uskutočnia tri zaujímavé koncerty – deti roztancuje Dúhalka, starších zasa Thia Vittek a Martina Schindlerová.

Návštevníci si počas celého dňa budú môcť vyskúšať rôzne športové disciplíny – korfbal, lukostreľbu, futbal, motorizmus, gymnastiku, karate, lyžovanie, hádzanú, volejbal bedminton či orientačné športy.

Zaujímavý program a rôzne odmeny ich čakajú aj v stánkoch Slovenského olympijského a športového výbor, Antidopingovej agentúry SR, Vojenského športového centra Dukla, Športového centra polície či Národného športového centra.

Olympijský deň v Nitre prináša Slovenský olympijský a športový výbor za výdatnej podpory Nitrianskeho samosprávneho kraja, svojho exkluzívneho partnera TIPOS, generálneho partnera 4F, hlavného partnera Allianz a partnera Matador.

A na záver ešte pozvánka od trojnásobnej olympijskej víťazky Anastasie Kuzminovej: 

paris

Do olympijských hier v Paríži zostáva

Exkluzívny partner
Generálni partneri
Hlavní partneri
Partneri MOV