Športové aktuality
2 min. čítania

Rozhýbte sa na Športuj Slovensko: Päť dôvodov, prečo sa oplatí prísť

Profile picture for user Krsko
Stanislav
Krško
Foto
SOŠV - Andrej Galica

Už 14. mája štartuje v Prešove séria podujatí pre celú rodinu Športuj Slovensko. Vyskúšate si množstvo športov, deti si zasúťažia o skvelé ceny a stretnete olympionikov a ďalšie športové hviezdy. A  to všetko zadarmo. Tu je päť dôvodov, prečo na megaihirsku Športuj Slovensko nemôžete chýbať.

Viac o Športuj Slovensko.

1. Stretnete športové hviezdy 

Na podujatiach Športuj Slovensko nebudú chýbať naši súčasní aj bývalí olympionici a ďalší skvelí športovci. V Prešove sa môžete tešiť na hokejistu Mareka Hrivíka, biatlonovú legendu Nasťu Kuzminovú, boxera Tomiho Kida, lyžiarov Adama a Andreasa Žampovcov či snoubordistku Klaudiu Medlovú.

2. Zábava pre celú rodinu 

Na svoje si prídu malí aj veľkí. Rozhýbte sa a užite si olympijský deň naplno. Príďte si celou rodinou na vychutnať čerstvý vzduch a šport na megaihrisko Športuj Slovensko. Okrem športovej zábavy vás čaká aj koncert Paci Pac, autogramiáda športovcov či tvorivé dielne.

3. Skúsite si nový šport 

Na megaihrisku Športuj Slovensko vás bude čakať viac ako 10 športov. Vyskúšať si budete môcť každý z nich. Objavte ten, ktorý vám a vašim deťom ide najlepšie. A  ktovie, možno vás zaujme natoľko, že sa mu spoločne začnete venovať naplno. Návštevníci si budú môcť vyskúšať napríklad futbal, florbal, basketbal, volejbal, biatlon či jednotlivé atletické disciplíny.

4. Súťaže pre deti v behu aj na bicykli 

Deti do 15 rokov si môžu na megaihrisku Športuj Slovensko zasúťažiť v Behu Olympijského dňa či v jazde na bicykli. Registrácia na súťaže je ZDARMA. Na víťazov čakajú hodnotné ceny a každý malý športovec dostane od nás medailu a tričko Športuj Slovensko. Hlavnou cenou pre malých súťažiacich je bicykel.

5. V BILLA zóne načerpáte nové sily aj vedomosti 

Generálny partner projektu spoločnosť BILLA si vo svojej zóne pre deti pripravila množstvo športových, kreatívnych, ale aj edukačných úloh. Na malých návštevníkov budú čakať aj odmeny. Po športovom výkone je pripravená aj oddychová zóna s tulivakmi a lehátkami. A to nie je všetko. Na záver dňa v stánku Billa prebehne aj tombola o hodnotné ceny.

paris

Do olympijských hier v Paríži zostáva

Exkluzívny partner
Generálni partneri
Hlavní partneri
Partneri MOV